2777
2789
عنوان

خواستگار..همه بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 81 پست

قبلا میگفتن خواستگار فلانی تو پمپ بنزینه پووولداره. البته بستگی داره کدوم قسمتش باشه

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا😓

700 تومان هم شد حقوق

یکم منطقی فکر کنید لطفا 

الان شهرستان هم باشید با حقوق 1 میلیون هم نمیشه زندگی کرد چه برسه 700 تومان 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

آخه اگه قصد نداره یه چیزی،ببین شاید پول عروسی رو هم داره اگه داشته باشه میشه پول وام ازدواج رو بزنین به کاری از اونجا هم درامد داشته باشه

لطفا واسم یه 💜صلوات💜 بفرستین،بلکه 💔دلم💔 آروم شه
700خیلی کمه امکان ارتقا ندارن؟

نه .خودش که میگه میتونم کنارش یه مغازه بزنم شیفت مخالف میرم اونجا ولی من بدم میاد همش کار کار.یکمم باید خونه باشه دیگه. درسته؟

چرا اینقدر بهشون کم حقوق میدن. بنده خداها کارشون هم سخته. تو سرما و تو گرما خیلی اذیت ميشن. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
آخه اگه قصد نداره یه چیزی،ببین شاید پول عروسی رو هم داره اگه داشته باشه میشه پول وام ازدواج رو بزنین ...

قسط منظورم بود خخخ این قصد از کجا اومد آخه 

لطفا واسم یه 💜صلوات💜 بفرستین،بلکه 💔دلم💔 آروم شه
اگه مرد خوبیه و پایبند و باجنم چرا که نه؟

فردا اگه به خاطر پول نتونستن بچه دار بشن شما کمکشون می کنی؟ یه سر به تاپیک های دیگه بزن

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
2790
2778
2791
2779
2792