2777
2789
عنوان

رو زمین خدا لیاقت زندگی رو ندارم

96 بازدید | 13 پست

آلان دقیق دوهفته هست امتحانا شروع شده من فقط رو تختم خوابیدم کتاب میخونم گوشی نگاه میکنم و از جام تکون نمیخورم نه حموم میرم نه غذا میخورم همش ات و اشغال چیپس و پفک و اینجور چیزا دارم میخورم نه ورزش میکنم نه به خودم میرسم نه اتاقمو جمع میکنم این چه زندگی سگی هست بابا خسته شدم چجوری عوض بشن از این حال و اوضاع نجات پیدا کنم خستممم

چند ماهه همینجوری ام از تیر تا حالا میخوام یک ضد آفتاب‌ بخرم هنوز که هنوزه از خونه بیرون نرفتم همش مثل جنازه افتادم رو تخت خسته شدم دیگه بسه چیکار کنم چجوری عوض شم اصلا زندگی رو فراموش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گلم

یه دفتر و مداد بردار شروع کن برو تو اتاقت شروع کن به نوشتن :)

که چقدر از خودت و این موقعیتی که توش گیر کردی بدت میاد 

مثلا شاید بنویسی چقدر بی عرضه ای که همش سرت تو گوشیه از فلانی یاد بگیر

این قدر بنویس تا دیگه چیزی واسه نوشتن نباشه♥️🩶

وقتی تو ذهنت نگه داری ده برابر میشه

https://t.me/lmn0p0_0 

همین که درک کردی که این ایرادات رو داری و راضی نیستی از شرایطت یعنی ۵۰ درصد از بقیه جلوتری.قدم اول ب ...

یعنی چی 

بابا من نمیخوام تو این اوضاع باشم چه پذیرشی

یعنی چی بابا من نمیخوام تو این اوضاع باشم چه پذیرشی

یعنی پذیرفتی که این شرایطی که داری خوب نیست و باید تغییرش بدی.این خودش خیلی عالیه.بعضیا تو شرایط شما هستن و خیلی ام راضی.اصلا متوجه نیستن که باید عوضش کنن

بعدش چیکار کنم

اگه دلت خواست گریه کن بعدش برو دوش بگیر و هفته ای یک کار مثبت انجام بده و یک کار منفی انجام نده !

مثلا این هفته کار مثبتت این باشه آخر شب بری دوش بگیری ( می‌تونی موهات رو نشوری) و از هله هوله ها چیپس رو حذف کنی

و حتما حتما بهت پیشنهاد میدم با یکی هماهنگ کنی یک روز در هفته هم که شده برو پیاده روی

بیرون رفتن خیلی خوبه

https://t.me/lmn0p0_0 

چجوری عوضش کنم شما نمیدونی

خلاصه کتابی که بهت گفتم بخون اینه:هر وقت خواستی کاری رو پشت گوش بندازی تا پنج بشمار،به شماره ۵ که رسیدی دیگه به هیچی فکر نکن و سریع بلند شو و کارت رو انجام بده.اینقدر این کار رو تکرار کن که برات عادت بشه