آرزوهاتونو به زبان حال بنویسید انگار که بهش رسیدید و توصیفش کنید سال دیگه یا سالهای وقتی بهش رسیدید آرزوتونو بخونید و اشک بریزید واسش:)
خودم:
تو دانشگام تو خوابگاه پارسال قبول شدم پارسال بلخره بعد از بستن زخمام شرو کردمو قبول شدم برا من همه چی از اونجا شرو شد از اونجایی که رتبم اومد و فهمیدم قراره به زودی از اون خونه برم
دندون پزشکی قبول شدم:) یه شهر خوب و دور از خونه دور از دردام من بلخره دست دردامو گرفتم و از یقم جدا کردم دوباره به دنیا اومدم و حالا دارم زندگی میکنم همون زندگیی که پارسال قبل خواب تصورش میکردم و بعده بیدار شدن آرزوش دارم آرزومو زندگی میکنم:)
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو صدهزار مرتبه شکر که من و احمدرضا تو این یه سال گذشته ازدواج کردیم😍
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبه عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند. ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
خدایا شکرت به محمد رسیدمو عقدمونو تو حرم اقا امام رضا گرفتیمو و خدارو صد هزار مرتبه شکر بهترین زندگی و سلامتی همه چیو داریمو منم تونستم وارد فرهنگیان بشم:)))))