2777
2789

کنکور زبان میخوام بدم

من اصن برنامه نمیخوام فقط زیاد از کنکور سردرنمیارم که دقیقا چیکار کنم دولتی دربیام چه کتابایی بخونم

و ظرفیت دانشگاه ها چطوره

دفترچه‌چک کردم ببینم استان فارس ظرفیت داره چیزی نفهمیدم😭😂

شما چیزی نمیدونید؟

من مشاورم فوق العادست اصلا داشتم غرق میشدم نجاتم داد...

ماهی ۱۵۰۰ میگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم برای کنکور زبان میخونه از کتابای شهاب اناری استفاده میکنه و مبتکران رنگ قرمز و ابی با گرامر اینیوز فک کنم و اینکه تمرکزشم گذاشته روی درسای مدرسه برای نهاییا زبان همیشه ظرفیت داره چون شرکت کنندگانش کمن

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁

دوستم برای کنکور زبان میخونه از کتابای شهاب اناری استفاده میکنه و مبتکران رنگ قرمز و ابی با گرامر ای ...

عمومیاش نمیدونی چیا هستن؟تواینترنت خوندم عمومیا حذف شده

من برنامه نمیخوامسوال میخوام بپرسم هزینه میگیره؟چقدر میشه

کلا همه‌چیز انجام میده از این رو ب اون رو میشی 

برنامه . سوال راهنمایی جواب کنترل همه چی خیلی دلی معرفیش کردم چون نیاز ب معرفی ندارد خیلی هم سرش شلوغه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عمومیاش نمیدونی چیا هستن؟تواینترنت خوندم عمومیا حذف شده

برای کنکور حذف شده ولی ترازش برای کنکور زبان بالاس کتابای سلامت و بهداشت ادبیات عربی و تاریخ معاصر

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁