2777
2789
عنوان

اگه میترسی نیا داستان دختر عجیب

221 بازدید | 19 پست

پارسال با یه دختری اشنا شدم از یکی از شهرای ایران بود.بعد یکم دوست شدیم و متوجه شدم تنهاس.بعد میگفت من از یکی از شهرای فلان بودم.من اسم شهرارو نمیگم دردسر نشه.به مسائل ماورا علاقه داشتم ولی پدر مادرم مخالف بودن منم مهاجرت کردم این شهر تا کارمو ادامه بدم.بعد تعریف میکرد میگفت من اصا به غیر اب مقطر هیچ اب دیگه ای نمیخورم ! میگفت کلی هزینه میدم برا اب مقطر و خوردنی های سالم حتی گفت خمیر دندون به خصوصی میزنم.علت این کارو جویا شدم گفت من یه زمانی با تمرین های وحشتناک چشم نمیدونم چندمم باز شد.گفت وارد یه فضایی شدم و خدارو حس میکردم و اینقدر برام زیبا بود اون فضا دیگه هیچ علاقه ای به این دنیا ندارم فقط میخوام تلاش کنم دوباره واردش بشم.گفت وقتی چشمم باز بود موجودات دیگه ای رو هم میدیدم تو خونمون.گفت ازار نداشتن فقط منو نگاه میکردن منم اوایل میترسیدم ولی عادت کردم.بعد برام جالب شد قضیه هی سوال جواب میکردم.جریان اسمشو پرسیدم چون عجیب بود گفت هر اسمی یه فرکانسی داره اگه اشتباه نکنم و کلمه گ تو این اسما نماد ثروته یا کلمه فلان نماد چیه.گفت کلمه گ رو خیلی به کار ببر پولدار میشی.یا گفت ساعت دو شب تو اینه اصلا نگاه نکن.گفتم چرا گفت همزادت همون موقع داره اینه رو نگاه میکنه این کارو بکنی میاد بیرون ولت نمیکنه و اذیتت میکنه😐دیگه راست یا دروغشو نمیدونم ولی یه سرچی تو گوگل کردم یه نتایجی دیدم که حرفشو تصدیق میکرد.بعد برای این شرکتام میرفت طلسم باطل میکرد.دیگه نمیدونم چی شد دیلیت زدم ندیدمش😐عکسشم مستقیم نمیداد تو اینه میگرفت میداد گفت نباید عکسمو مستقیم بدیم و موهاشم گفت همیشه باید کوتاه باشه و  برای انرژی کارای خاصی میکرد.جالب بود میگفت یه روز یه هدیه بهت میدم از مال دنیا بی نیاز بشی دیگه دیلیت زدم نفهمیدم چیشد😐

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکس داداش منم یه کتاب ماورایی داشت با اون روح احظار کرده بود بدن دوستش رو از زمین بلند کرده بود با چشم سومش می‌تونست حدس بزنه حتی رنگ لباس زیر طرف چیه کلا قدرت های عجیبی داشت 

عزیزم همون بهتر راهت ازش دور شد اولا اصلا داستان ترسناکی نیست دوما این چیزا رو کسایی میبینن که مواااد م**خدرر مصرف میکنن البته هرکدوم فرق داره اونا میتونن با دیوار ها حتی صحبت کنن با آیینه و خیلی چیزهای میبینن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم همون بهتر راهت ازش دور شد اولا اصلا داستان ترسناکی نیست دوما این چیزا رو کسایی میبینن که موااا ...

درسته منم شنیدم فلان مواد و میخورن توهم میزنن و جالبه که فکر میکنن چشم سومشون باز شده و میتونن موجودات ماورایی رو ببینن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"