2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقد طول بکشه به جون بخرید و از خدا بخوایید بچه ای که قسمتتونه بهتون بده

من ماه اول اقدام حامله شدم اما بچم مشکل داشت دو روز بعد دنیا اومدن فوت شد.... کاش یه سال طول میکشید ولی موندگار بود

هرچقد طول بکشه به جون بخرید و از خدا بخوایید بچه ای که قسمتتونه بهتون بدهمن ماه اول اقدام حامله شدم ...

اگ ناراحت نمیشید میشه بپرسم چ مشکلی داشت و سونو چرا تشخیص نداد

اگ ناراحت نمیشید میشه بپرسم چ مشکلی داشت و سونو چرا تشخیص نداد

مشکل قلبی داشت. من حتی تو بارداری اکوی قلب هم داده بودم. متاسفانه ۷۰ درصد مشکلات تو اکو حاملگی مشخصه و ۳۰ درصد مشکلات بعد از تولده. مشکل پسر منم بعذ از تولد بود

من

ورزش کنید تغذیه سالم و آرامش یعنی ب این قضیه فکر نکنید 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا من با یکبار باردار شدم.متاسفانه بیارم سهل انگاری کردم باز باردار شدم و بچه رو سقط کردم با قرص ز ...

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_1  

سقط جنین رو عادی سازی میکنن ایشون 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.