2777
2789
عنوان

پربازدید آرزوها

| مشاهده متن کامل بحث + 22045 بازدید | 1434 پست
اول سلامتی پدرومادروبرادرم و طول عمرشون واینکه دلشون همیشه شاد باشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 اینکه زودتر از عزیز ...

بیا

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

آرامشم😔

ای خداااا کامنتم صفحه دوم این تاپیک مال پارسال

الان واقعا دارم اون آرامش رو💓💓💓💓

@ملکه455_

@معدهعصبی11

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه 《اللهم عجل الولیک الفرج》جنگ تموم شده باشه و حق به حق دار رسیده باشهوضعیت اقتصادی خوب برای ...

بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارزو میکنم شادی و سلامتی و دل خوش و ارامشمون بیشتر بشه 🤩 ارزو میکنم کار همسرم جور بشه😍 ارزو میکنم ...

بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خداااا کامنتم صفحه دوم این تاپیک مال پارسال الان واقعا دارم اون آرامش رو💓💓💓💓@ملکه455_ @معدهع ...

@_ملکه455

@معدهعصبی13

شما هم امسال کامنت بذارید ببینیم سال دیگه چی میشه🙄

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

حالم خوب خوب شده باشه 🌸کلی اتفاق قشنگ 🌸کلی موفقیت برای خانوادم خودم تجربه عشق

بیاا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی آمین براهمه

اول ظهور امام زمان

دوم شفای مریض ها

سوم خدا خودش میدونه برام اجابت کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
آرامشم😔

@toranjbano صفحه دوم این تاپیک پارسال برای شب آرزو ها کامنت گذاشتم

و الان بعد یه سال چقدر حالم بهتره💓💓💓

ای خداااا کامنتم صفحه دوم این تاپیک مال پارسال الان واقعا دارم اون آرامش رو💓💓💓💓@ملکه455_ @معدهع ...

ای جااااااااااااااااااان انشالله ک تا سال دیگه همه غرررررق خووووشیییییی باشیم دلمون شاااااادددد باشه ... دوستیمون پایدار باشه

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ای جااااااااااااااااااان انشالله ک تا سال دیگه همه غرررررق خووووشیییییی باشیم دلمون شاااااادددد باشه ...

فدات عزیز دلم💓💓💓

ایشالله پایدار🥂

چقدر حالم بد بود چقدر فقط مرگ رو آرزو میکردم

خداروشکر گذشت

مرسی ک بودین کنارم😘😘😘😘

یه تاپیکم برا امسال بزن

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ارزو میکنم کسیو پیدا کنم و بهش برسم که واقعا دوستم داره🥺و ارزوم اینه که تو درس و دانشگاهم موفق باشم ...

بیااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40