ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اخه پس چرا به من گفت دومی رو برو...تازه اون ازمایش گرونرم نوشته بود ..که یکو خورده ایه ..من گفتم ندا ...
اکثرا غربالگری دوم رو میرن ولی اون یک و خورده ایه ببین اگه مبخوای یه دکتر دیگه هم نشون بده
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم منم غربالگری دوم رو دادم،اما سل فری و امونیو سنتز نیاز نبود،سل فری حدود دوتمونه،از خون میگیرن میفرستن خارج از کشور،امونیو هم اب دور جنین رو برمیدارن،نمیدونم چرا دکترت گفته سل فری بده،خیلیا رو البته میفرستن،هیچ مشکلیم ندارن،اصلا نگزان نباش،
من معجزه را فردی میناممکه میشود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
شما الان نی نی تون به دنیا اونده یا نه ..اخه من همش استرس دارم ..همش فکر بد میاد به ذهنم..میگن چمیدو ...
دوستم بهترین مرکز نسل امید تهران گفتن امونیو بده،رفت داد،الانم پسرش به دنیا اومده،ماشاء الله سالم،به نظرم اینا بیشتر به مامانا استرس وارد میکنه و یه جورایی تله پوله،اما نمیشه هم نداد،خود منم نسل امید رفتم واسه غربالگریا
عزیزم منم غربالگری دوم رو دادم،اما سل فری و امونیو سنتز نیاز نبود،سل فری حدود دوتمونه،از خون میگیرن ...
دکتر میلاد گفت..ولی من زیاد حس خوبی به اونجا ندارم ..خودم دکتر خصوص میرم ...از اول پیش ایشون رفتم ..دکتر نوحی...ولی بدبختیه من اینه که بیمه تکمیلیم مرداد میاد من خرداد زایمان دارم شامل حال من نمیشه...پس این برکت که میگن میاد تو زندگی وقتی بچه میاد چیه
دکتر میلاد گفت..ولی من زیاد حس خوبی به اونجا ندارم ..خودم دکتر خصوص میرم ...از اول پیش ایشون رفتم .. ...
عزیزم نسل امید و نیلو بهترینن برای غربالگری،البته هزینه ش خب زیادتره،ما بیمه تکمیلیمون کوثزه،یه مقدارشو گرفتم،درمورد زایمان تو دولتی راستش منم حس خوبی ندارم،البته خیلیا رفتن و اومدن دیگه،توکل کن به خدا،از الان اینا رو نگو،منکه نی نی کلی برام برکت اورد،دلتو اروم کن و بسپر به خدا گلم