2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
غربالگری دومم دادم..ولی شنبه جوابش میاد ..تریزومی بیستو یک ۱:۴۸۲ بود به خاطر همون گفت برو ..ولی گفت ...

اصلا  نگران نباش،خیلی از اینا باور کن بیخودیه،من کلی تا حالا nst و از قند خون و سونو بیوفیزیکال دادم هیچیم نبوده،همش خوب بوده تا حالا

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
من مادرم یه سال فوت شده..کسیو ندارم ازش چیزی بپرسم یا دلگرمم کنه...خودمم ۲۸ سالمه ..همش استرس دارم ا ...

عزیزم،دوستیم قبول کن،اگه سوالی داشتی و باد بودم جواب بدم،جوابتو بدم،شاید کمی از استرست کم کنه گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،دوستیم قبول کن،اگه سوالی داشتی و باد بودم جواب بدم،جوابتو بدم،شاید کمی از استرست کم کنه گلم

ای جانم..دست گلت درد نکنه..خدا حفظت کنه هم خودت و هم نی نی قشنگتو ...من فقط نگران این غربالگریم..از اون چیزایی که بعدش هست میترسم ..میترسم نی نی چیزیش بشه...

ای جانم..دست گلت درد نکنه..خدا حفظت کنه هم خودت و هم نی نی قشنگتو ...من فقط نگران این غربالگریم..از ...

خواهش میکنم گلم،به خدا اصلا نگران نباش،من تموم این نگرانیا رو طی کردم،همون اول گفتن رشدش کمه،برو سونو داپلر،سه شب گریه کردم،هیچی نبود،تا حالا دوبار رفتم ان اس تی و بیوفیزیکال،گفتن مایع دورش زیاده،اونم چیزی نبود،پنج بار تا حالا از قند دادم،بعدهاطر اینکهدفقط یهذبارش بالا بود،هیچ مشکلیم نداشتم،فشارمم هی گفتن بالاست،هیچ مشکلی پیش نیومد،اسپرینم نخوردم،برای همه همینطوره الان بارداری،خودتو بسپار دست خدا،ارامش میگیری،من هرشب یه دو تسلیح الا بذکرالله تطمئن القلوب میگفتم اروم میشد،با نی نی ارتباط بگیر،خودش ارومت میکنه

خواهش میکنم گلم،به خدا اصلا نگران نباش،من تموم این نگرانیا رو طی کردم،همون اول گفتن رشدش کمه،برو سون ...

من چون وابستگی به مادرم داشتم و مادرم زود و جوون از دنیا رفته همش استرس دارم ..فکرای بد میاد به ذهنم ..همش میگم نکنه چیزی بشه من دوباره حالم بدتر شه...این دکترا هیچی بارشون نیست فقط پول میخوان بگیرن همرو استرسی میکنن...از یه طرفیم این حالتای ضعف و گرسنگی و درد معده تازگی اومده سراغم کلافم کرده..بخ ا انقدر من بچه دوست داشتم الان این وضعیتو میبینم میگم دیگه تموم من بچه نمیخوام...دستت درد نکنه که دلگرمی دادی بهم

من چون وابستگی به مادرم داشتم و مادرم زود و جوون از دنیا رفته همش استرس دارم ..فکرای بد میاد به ذهنم ...

عزززیزززم،خدا رحمت کنه مامانتو،خخخییییلی سخته،اما دیگه خواست خدا بوده،عوضش الان به چیزای خوب فکر کن،نی نی ان شاء الله روزای خوبی برات میاره،منم از مامانم دورم و بیشتر کارای بارداری و معضلاتش رو دوش خودم و همسرم بود،حالا ان شاء الله به خوشیاشم میرسی،سه ماه دوم خیلی خوبه،ویارا تموم میشه،قشنگ اشتهاتم باز میشه،سعی کن به نی نی و خودت فکر کنی و به خودت برسی،منم مثل خواهرت،خوشحال میشم لااقل ارامش دوست خوبی باشم

عزززیزززم،خدا رحمت کنه مامانتو،خخخییییلی سخته،اما دیگه خواست خدا بوده،عوضش الان به چیزای خوب فکر کن، ...

خدا پدر مادرتو حفظ کنه..شمارم برای نی نیتون..مرسی عزیزم...😚😚😚😚😚😚😚😚