ممنون گلم یه سوال داشتم دکتر بهت گفت بعد عمل تا چند وقت نباید رابطه داشته باشی و برای بارداری چقدر ب ...
بعد عمل تا ده روز نزدیکی ممنوع هست بعدم دکتر من گفت تا دوماه جلوگیری کنم که من پریود نشدم بعد عمل تا امپول زدمو شدم نزدیک دوماه شد دکتر برایه اولین پریودم لتروزول داد خوردم که باردارم نشدم پری اومد
خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
سلام من بعد لاپارا بالافاصله باردار شدم و تا بعد بارداری و شروع تخمک گذاری معلوم نمیشه کی دوباره پلی کیستیک بشم. معمولا کسایی که پلی کیستیکن و لاپارا میکنن تا یک سال سالمن برای اقدام و باردارب و بعد یکسال ممکنه دوباره عودکنه
ممنون آذر جون که اومدی راستی مشکلت چی بود که لاپرا کردی
پلی کیستیک شدید بودم که تا آمپول نمیزدم پری نمیشدم. با لاپاراسکپی کوتر تخمدان کردم و کیستارو سوزوندن و تخمدانام برا بارداری فعال شد و ماه بعدش لتروزول خوردم و باردار شدم.
خدا نی نی گلتو واست نگه داره و دوران بارداری خوبی داشته باشی. آذر جون اگه چیزی در مورد لاپراس ...
بعد لاپاراسکوپی گفتم تا یک سال نرمالی اگه میخوای پلی کیسیکت برنگرده باید وزنت تو رنج نرمال باشه. متفورمین بخوری و ورزش. اگرم باردار بشی که اینا موکول میشه به بعد بارداری که تخمک گذاری شروع میشه. چون اینا کیست واقعی نیستن در واقع همون فولیکولایی هیتند که تا حدی رشد میکنن و تخمک رو آزاد نمیکنن و نمای پلی کیستیک به تخمدان میدن و چون افزایش پیدا میکنن تخمدان بزرگ میشه و اختلال هورمونی ایجاد میشه