2777
2789
ممنون عزیزم چشم حتمن خبر میدم اگه خدا خواستو باردار شدم ایشالاه شما هم  زود باردار میشی

ممنون گلم یه سوال داشتم دکتر بهت گفت بعد عمل تا چند وقت نباید رابطه داشته باشی و برای بارداری چقدر بهت زمان داده

انسانیت کامل ترین دین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون گلم یه سوال داشتم دکتر بهت گفت بعد عمل تا چند وقت نباید رابطه داشته باشی و برای بارداری چقدر ب ...

بعد عمل تا ده روز نزدیکی ممنوع هست بعدم دکتر من گفت تا دوماه جلوگیری کنم که من پریود نشدم بعد عمل تا امپول زدمو شدم نزدیک دوماه شد دکتر برایه اولین پریودم لتروزول داد خوردم که باردارم نشدم پری اومد 

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
بعد عمل تا ده روز نزدیکی ممنوع هست بعدم دکتر من گفت تا دوماه جلوگیری کنم که من پریود نشدم بعد عمل تا ...

ممنون گلم ان شالله به زودی زود این ماه مامان میشی فقط استرس نداشته باش و زیاد بهش فکر نکن گرمی زیاد بخور

انسانیت کامل ترین دین
ممنون گلم ان شالله به زودی زود این ماه مامان میشی فقط استرس نداشته باش و زیاد بهش فکر نکن گرمی زیاد ...

ممنون گلم این ماه علاوه بر لتروزول دارم گرد گل و ژل رویال میخورم ایشالاه نتیجه بده

لوله چپم بسته بود چسبندگی داشتم و کیست اندومتریوز همشم بعد سزارین بچه اول اینجوری شدم

پس یه بچه داری خدا رو شکر منم یه دختر ماه دارم واسه همین اگه دیگه بچه دار هم نشم زیاد واسم مهم نیست فقط این کیستام تموم بشن

انسانیت کامل ترین دین
پس یه بچه داری خدا رو شکر منم یه دختر ماه دارم واسه همین اگه دیگه بچه دار هم نشم زیاد واسم مهم نیست ...

خدا برات نگه داره منم دخترم چهارده سالشه .اره برا کیست حتمن درمان کن ایشالاه باردار هم میشی

سلام من بعد لاپارا بالافاصله باردار شدم و تا بعد بارداری و شروع تخمک گذاری معلوم نمیشه کی دوباره پلی کیستیک بشم. معمولا کسایی که پلی کیستیکن و لاپارا میکنن تا یک سال سالمن برای اقدام و باردارب و بعد یکسال ممکنه دوباره عودکنه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
سلام من بعد لاپارا بالافاصله باردار شدم و تا بعد بارداری و شروع تخمک گذاری معلوم نمیشه کی دوباره پلی ...

ممنون آذر جون که اومدی راستی مشکلت چی بود که لاپرا کردی

انسانیت کامل ترین دین
ممنون آذر جون که اومدی راستی مشکلت چی بود که لاپرا کردی

پلی کیستیک شدید بودم که تا آمپول نمیزدم پری نمیشدم. با لاپاراسکپی کوتر تخمدان کردم و کیستارو سوزوندن و تخمدانام برا بارداری فعال شد و ماه بعدش لتروزول خوردم و باردار شدم. 

پلی کیستیک شدید بودم که تا آمپول نمیزدم پری نمیشدم. با لاپاراسکپی کوتر تخمدان کردم و کیستارو سوزوندن ...

خدا نی نی گلتو واست نگه داره و دوران بارداری خوبی داشته باشی. 

آذر جون اگه چیزی در مورد لاپراسکوپی و بعد از اون میدونی ممنون میشم راهنماییم کنی منظورم رژیم یا کارهایی که باید انجام بدم که دوباره عود نکنه

انسانیت کامل ترین دین
خدا نی نی گلتو واست نگه داره و دوران بارداری خوبی داشته باشی.  آذر جون اگه چیزی در مورد لاپراس ...

بعد لاپاراسکوپی گفتم تا یک سال نرمالی اگه میخوای پلی کیسیکت برنگرده باید وزنت تو رنج نرمال باشه. متفورمین بخوری و ورزش. اگرم باردار بشی که اینا موکول میشه به بعد بارداری که تخمک گذاری شروع میشه. چون اینا کیست واقعی نیستن در واقع همون فولیکولایی هیتند که تا حدی رشد میکنن و تخمک رو آزاد نمیکنن و‌ نمای پلی کیستیک به تخمدان میدن و چون افزایش پیدا میکنن تخمدان بزرگ میشه و اختلال هورمونی ایجاد میشه