2777
2789
خواهش عزیزم نه پنج ماه

خدا نی نی گلتو واست نگه داره عزیزم تو رو خدا شرمنده زیاد سوال میپرسم فقط میخواستم بدونم درد داره لاپرا یا راحته بعد اون میتونی واسه بارداری اقدام کنی

انسانیت کامل ترین دین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نی نی گلتو واست نگه داره عزیزم تو رو خدا شرمنده زیاد سوال میپرسم فقط میخواستم بدونم درد داره لاپ ...

ببین من خوشحال میشم یکی که مث من بودرو از نگرانی دربیارم پس راحت باش عزیزم 

عملش درد نداره حتی جای بخیتم درد نمیگیره فقط بعد عمل یکم به خاطر گازش کتفت درد میگیره که فقط با راه رفتنو نفس عمیق کشیدن درست میشه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ببین من خوشحال میشم یکی که مث من بودرو از نگرانی دربیارم پس راحت باش عزیزم  عملش درد نداره حتی ...

خیلی ممنون گلم امیدوارم دوران بارداری خوبی داشته باشی

انسانیت کامل ترین دین

سلام عزیزم من پلی کستینک بودم پری روز عمل کردم من چون تپلم یکم جای بخیه هام درد میکنه وگرنه مشکل خاصی نبود من کتف درد اینام نداشتم ایشالله منم باردار بشم بیام همینجا بنویسم

سلام عزیزم من پلی کستینک بودم پری روز عمل کردم من چون تپلم یکم جای بخیه هام درد میکنه وگرنه مشکل خاص ...

دن

انشالله تو هم به زودی زود نتیجه میگیری عزیزم یادت نره حتما بیای بهمون بگی ممنون میشم راستی مشکلت چی بود

انسانیت کامل ترین دین
دن انشالله تو هم به زودی زود نتیجه میگیری عزیزم یادت نره حتما بیای بهمون بگی ممنون میشم راستی مشکلت ...

ایشالله حتما

من لوله هام بسته بود با لاپارا باز شد به امید بارداری هرچه زودتر

ایشالله حتما من لوله هام بسته بود با لاپارا باز شد به امید بارداری هرچه زودتر

خدا رو شکر که مشکلت حل شده من هم پلی کیستیکم و هم یکی از لوله هامو از دست دادم واسه همین زیاد امیدوار نیستم حتی اگه کیست هم نداشته باشم با یه لوله احتمال بارداری خیلی کمه

انسانیت کامل ترین دین
خدا رو شکر که مشکلت حل شده من هم پلی کیستیکم و هم یکی از لوله هامو از دست دادم واسه همین زیاد امیدوا ...

عزیزم اینجور نگو همه چی دست خداست اون بخواد سنگم سبز میشه چه برسه به ما توکل به اون بالایی که هرچی بخواد به صلاح ماست

عزیزم منم مهر ماه لاپرا کردم ماه پیش لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه باز دارم میخورم دعا کنید این ...

امیدوارم به زودی زود مامان میشی عزیزم فقط استرس نداشته باش همه چیرو به خدا بسپار خبرشو بعد بهمون بده باشه گلم 

انسانیت کامل ترین دین
عزیزم اینجور نگو همه چی دست خداست اون بخواد سنگم سبز میشه چه برسه به ما توکل به اون بالایی که هرچی ب ...

ممنون خواهر گلم که بهم امید میدی لطفا واسم دعا کن

انسانیت کامل ترین دین
امیدوارم به زودی زود مامان میشی عزیزم فقط استرس نداشته باش همه چیرو به خدا بسپار خبرشو بعد بهمون بده ...

ممنون عزیزم چشم حتمن خبر میدم اگه خدا خواستو باردار شدم ایشالاه شما هم  زود باردار میشی

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊