2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم نه نکردم تصمیم گرفتم دیگه از خدا بچه نخوام تا هر وقت خودش صلاح بدونه 

خوب خدا میگه از تو حرکت از من برکت. لاپارا میکردی با توکل به خدا اونوقت اگر صلاحت نبود نمیداد. مثل درمان سرطان و هر بیماری دیگست که ما درمانمون رو میکنیم دیگه توکل به خدا. به زور که نمیخوایم همون اول میگیم خدایا من انجام میدم اگر صلاح دونستی بده نمیگیم خدایا باید بدی. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خوب خدا میگه از تو حرکت از من برکت. لاپارا میکردی با توکل به خدا اونوقت اگر صلاحت نبود نمیداد. مثل د ...

آخه من خیلی تلاش کردم یه بار عمل باز کردم بازم خوب نشد که هیچ بدتر هم شدم هر نوع دارویی که بگی مصرف کردم حتی گیاهی ولی نتیجه نداد بادکش انجام دادم حجامت همه ی اینارو کردم ولی نشد منم دیگه بریدماز خدا میخوام اگه بهم نمیده حداقل یه دونه دخترمو واسم نگه داره 

انسانیت کامل ترین دین
آخه من خیلی تلاش کردم یه بار عمل باز کردم بازم خوب نشد که هیچ بدتر هم شدم هر نوع دارویی که بگی مصرف ...

عزیزم خداروشکر که باردار شدین شما لاپراسکوپی کردین؟چه کار کردین که باردار شدین؟منم پلی کیستیک هستم 

عزیزم خداروشکر که باردار شدین شما لاپراسکوپی کردین؟چه کار کردین که باردار شدین؟منم پلی کیستیک هستم&n ...

لپاراسکوپی نکردم فقط چند ماه قرص ال دی خوردم بعد از اون سپردم به خدا و کاملا بیخیال شدم بعد چند ماه باردار شدم

انسانیت کامل ترین دین
چه خوب خدا واست نگهش داره عزیزم،واسه منم دعا کن لطفا

ممنون عزیزم انشالله بزودی زود تو هم مامان میشی من که از اول بارداریم واسه همه منتظرا دعا میکنم دامن همشون سبز بشه 

انسانیت کامل ترین دین