2777
2789
عنوان

اگر .....

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
بله 

عزیزم فقط پرسیده توام میای؟ فرداپس فرداهزارتاحرف قراره بشنوی ازمن به تنصیحت ذهنتودرگیر حرفانکن...چیزای کوچیکوبزرگ نکن برای خودت.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سر اینکه بهت گفته تو هم میخوای بری ناراحتی ؟ این ی سواله مث هر سوال دیگه ای  مگر اینکه با ...

لحنش بد بود ، طوری که بگه تو واجب نیست بری 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

عزیزم فقط پرسیده توام میای؟ فرداپس فرداهزارتاحرف قراره بشنوی ازمن به تنصیحت ذهنتودرگیر حرفانکن...چیز ...

لحنش بد بود 

خب چرا نباید بری عیادت عمه ت . منظور خاله چی بوده

یعنی تو نرو که من جات برم ، من میدونم سر چی میگه تو نرو چون شوهرخاله م یه گندی زده که بابام ببینتش جنگ راه میندازه میگه تو نرو که من با بابات اینا برم که اینا رو در رو نشن ، من برادرزاده ش هستم ، من واجب ترم یا اون ؟ 

لحنش بد بود ، طوری که بگه تو واجب نیست بری 

اگه همسن وسالت بود توصیه میکردم ک بگی چطور ؟ مگه تو هم میخوای بیااااای (دقیقا با همین لحن )ولی الان ک بزرگتره فقط بش بگو بله چطور مگه ؟ اینطوری جوابی نداره ضایع میشه دیگه حرف بی ربط نمیزنه

اگه همسن وسالت بود توصیه میکردم ک بگی چطور ؟ مگه تو هم میخوای بیااااای (دقیقا با همین لحن )ولی الان ...

منم گفتم آره وا عمه مه ها   

خب هم شما برو هم خاله ت .

خب خاله من باید با شوهرخاله م بیاد که بابام اگر شوهرخاله مو ببینه جنگ راه میندازه سر یه قضیه ای 

من درست متوجه نمیشم . ینی اگه شما بری ، پدرت با سوهرخاله ت رودر رو میشه . اگه نری رو در رو نمیشه & ...

درست متوجه شدی 

من نرم پدرم با شوهرخاله م رو در رو نمیشه چون خاله م با بابام اینا میره 

نه ستاره جون  من نرم پدرم با شوهرخله م رو در رو نمیشه چون خاله م با بابام اینا میره

اهان. متوجه شدم عزیزم . ببخشید .

بنطرم شما کار خودتو بکن . خودت واحب تری عزیزم . خاله ت عمه تونم نبینه مشکلی نیس .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اهان. متوجه شدم عزیزم . ببخشید . بنطرم شما کار خودتو بکن . خودت واحب تری عزیزم . خاله ت عمه تونم نب ...

آره والا ، ۶۵ سالشه هنوز اینو متوجه نمیشه ، عمه م طفلک حالش تعریفی نداره ، سری پیش که رفتیم دیدنش گفت کار من تموم