2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تموم میشه غمت نباشه 

یکم لیمو خشک بزار دهنت تا اذیت نشی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

من ۳۶ هفته هنوز حالت تهوع و سرگیجه دارم🤐😬

۹

😂😂 ترسوندیش ک

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

تحملم دیگ تموم شدههه

بچت دختره؟

تازه اولشه تحمل کن داری مادرمیشی دنیا میاد سختیاش بیشتره .خودم تقریبا تو ۱۸ هفته تهوعم خوب شد

ادم حالش خوب باشه خدا قوت میده تحمل میکنه نه ک اینجوری از زندگی افتاده باشی 

خیلی بده 😥

من اون‌مدت فقط با نارنگی و بوی نارنگی زنده موندم هیچ نمیتونستم‌بخورم‌شبا پوست نارنگی در دماغم بود در این حد 

کلی وزن‌کم‌کردم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼