zzzssss مدیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 عنوان عدد بتا | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 22 پست سلام من ۳ آذر پریود شدم ۷ تموم شدم ۲دی قرار بود بشم نشدم ۱۰ روز بعد ینی امروز رفتم ازمایش دادم بتام 4.59بود این ینی چی؟بهم گفتن که ۱۰ روز دیگه دوباره ازمایش بده یکم از منفی بودن بالا تره بنظرتون این بتا منفیه یا مثبت 1403/10/12 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzzssss مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 اگه می تونی عکس بفرست تا بگم بهت چه جوره چطوری بفرستم من تازه اومدم این سایت
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 23000 چطوری بفرستم من تازه اومدم این سایت عکس رو که گرفتی همین قسمت که تایپ می کنی بالاش از سمت چپ روی اون دومی که حالت گالری ماننده بزن عکس رو انتخاب کن و بفرست.اگه نتونستی هم هر برنامه ای که داری آیدیمو میدم اون جا بفرست تا برات بگم چه جوره. مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا
zzzssss مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 عکس رو که گرفتی همین قسمت که تایپ می کنی بالاش از سمت چپ روی اون دومی که حالت گالری ماننده بزن عکس ر ... اومد؟
zzzssss مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 عکس رو که گرفتی همین قسمت که تایپ می کنی بالاش از سمت چپ روی اون دومی که حالت گالری ماننده بزن عکس ر ... ایدیه روبیکاتونو بدید اونجا بفرستم
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 23000 خب عزیزم اون عدد بالا رو نگاه جلوی آزمایش زده گفته اگه عدد زیر ۱۰ باشه غیر حامله حساب میشه یعنی باردار نیست.۳ تا ۷ روز از تولید هورمون بتا بگذره ممکنه عددش بین ۵ تا ۵۰ باشه.برای شما چون نزدیک به ۵ هست گفته شاید مشکوکه به خاطر همون گفته تکرارش کن. مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا
zzzssss مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 خب عزیزم اون عدد بالا رو نگاه جلوی آزمایش زده گفته اگه عدد زیر ۱۰ باشه غیر حامله حساب میشه یعنی بارد ... بنظرتون مثبت میشه یا منفی
zzzssss مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 83 خب عزیزم اون عدد بالا رو نگاه جلوی آزمایش زده گفته اگه عدد زیر ۱۰ باشه غیر حامله حساب میشه یعنی بارد ... ازمایش مجدد دادم ۲بارم دادم منفیه منفی بود ولی باز پریود نشدم بتا ۱درصد بودن جفتشون خیلی نگرانم ۲۰ روزه پریود نشدم