شوهرم برای چندمین بار کتکم زد اونم تو بارداری قبل بارداری که هیچی.....الان ازش شکایت کردم وکیل گرفتم خونه بابام نمیخوام طلاق بگیرم فقط میخوام ادب شه کسی این شرایطو داشته الان رفتار شوهرش باهاش چطوره؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکردوتودلم میگفتم خداجون خودت یه راه چاره بذارجلوم.خودشم من به هیشکی نمیگفتم فقط گریه میکردم حتی مادرمم نمیدونست.فقط وقتی توجمع سرم دادمیزدمامانمیناهم ناراحت میشدن.چهارماهی هم میشه که سرطان گرفت مرد.فقط به خداواگذارش کن.من بهمرگشم راضی نبودم
والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکردوتودلم میگفتم خداجون خودت یه راه چاره بذارجلوم.خودشم من به هیشکی نمیگفتم فقط گریه میکردم حتی مادرمم نمیدونست.فقط وقتی توجمع سرم دادمیزدمامانمیناهم ناراحت میشدن.چهارماهی هم میشه که سرطان گرفت مرد.فقط به خداواگذارش کن.من بهمرگشم راضی نبودم ولی آه مظلوم میگیره
بخدا خدا شاهد من انقد کوتاه میام که خدا خودش میدونه من با همسایمون رفت وامد دارم اون همش با شوهرش دعوا میکرد وفحش میداد واعصاب خودشو خورد میکرداما همش میگه از وقتی باتورفت میکنم خیلی از اخلاقامو تغییردادم با اینکه 13سال ازم بزرگتره