2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 96 پست
اتفاقا یکبار باید جدی برخورد کنه که شوهرش درست بشه. میگه قبلا هم کتک میزده پس جای هیچ فرصت دادنی نم ...

ايشون خودش ميگه نميخواد جدا بشه و دوستش داره اصلا راه خوبى نيست اين وكيل اخرين راهه كه ديگم تو اون راه برگشت نيست يعنى بيشتر مرد ها ديگه قبول نميكنن 

پس چی؟؟؟ی هفته قبلش بهم سر ی چیز بیخود پیله کرد اونم تو ماشین هی میزد تو سرم ی دفعه دستش خورد ب چشم ...

چه بد مردای که دست به زن دارن از حیونم پست ترن   

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا یکبار باید جدی برخورد کنه که شوهرش درست بشه. میگه قبلا هم کتک میزده پس جای هیچ فرصت دادنی نم ...

اره دقیقا ی تعهد میخوام قانونی با مشاوره بره اگه بشه حق طلاق بگیرم

خدا جونم مواظب زندگیم باش
همش میگه فک میکنی حامله ای کارت ندارم بدتر میزنمت

خدا ازش نگذره 😢

انشالله يكي پيدا بشه همينطوري بزنش تا دلت خنك بشه نامردو😞

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکردوتودلم میگفتم خداجون خودت یه راه چاره بذارجلوم.خودشم من به هیشکی نمیگفتم فقط گریه میکردم حتی مادرمم نمیدونست.فقط وقتی توجمع سرم دادمیزدمامانمیناهم ناراحت میشدن.چهارماهی هم میشه که سرطان گرفت مرد.فقط به خداواگذارش کن.من بهمرگشم راضی نبودم

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
عذرخواهی /خجالت زده باشه

نه هیجی جز چند باری که خانوادم فهمیدن وبرا بردنم اومد اونجا معذرت خواهی کرده اونم از مامان بابام ب روی من چیزی نمیاره منم چیزی نمیگم

والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکردوتودلم میگفتم خداجون خودت یه راه چاره بذارجلوم.خودشم من به هیشکی نمیگفتم فقط گریه میکردم حتی مادرمم نمیدونست.فقط وقتی توجمع سرم دادمیزدمامانمیناهم ناراحت میشدن.چهارماهی هم میشه که سرطان گرفت مرد.فقط به خداواگذارش کن.من بهمرگشم راضی نبودم ولی آه مظلوم میگیره

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

بخدا خدا شاهد من انقد کوتاه میام که خدا خودش میدونه من با همسایمون رفت وامد دارم اون همش با شوهرش دعوا میکرد وفحش میداد واعصاب خودشو خورد میکرداما همش میگه از وقتی باتورفت میکنم خیلی از اخلاقامو تغییردادم با اینکه 13سال ازم بزرگتره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز