2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 96 پست
والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکر ...

فکر میکنم که اون ور دمار از روزگارش دارن درمیارن اگه نبخشیش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درست نشه من طلاق میگیرم 4سال کم از دستش کتک نخوردم بسمه دیگه 

الان خودت تنها نیستی .فکر کن فردا بخواد بچه رو هم بزنه.مطمئن باش اگه طلاق بگیری درست ترین کار رو کردی

عمه من هم شوهرش کتکش میزد .بعد یه روز بابام فهمید رفتند شکایت کردند.شوهرش بعد اون خیلی بهتر شد ولی همین دوسال پیش بعد ۲۰ سال زندگی زده بود پای چشم عمه ام رو کبود کرده بود مردک احمق  

امیدوارم شوهر تو هم بترسه و درست بشه

ولی من حلالش کردم من تو پنج سال فقط گریه کردم الان که به مامانم میگم،میگه کاش اون موقع میگفتی حالشوجامیاوردم

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
والاشوهرمنم اینجوری بودسرهرچیزالکی بهم فحش میدادمیزدهمش آبروریزی میکردمنم هیچی نمیگفتم فقط گریه میکر ...

من حتی ی بارم شکایتشو پیش خدا نبردم من راضی نییستم ب مرگش اگه این راه ورفتم بخاطر بچم یا درست شه که انشالله درست ش یا طلاق خیلی بهتره من جلو چش بچم بهم بی احترامی شه و کتک بخورم

خدا جونم مواظب زندگیم باش

حالاجالبش اینجاست همه میگن چه شوهرخوبی داشتی حقش مردن نبودنمیدونن که بامن چیکاراکرده بودچه توهین هایی به خانوادم میکرد.خودشم باهمه مهربون بودالامن 

اگه ببخشه هم بازم خدا ب حسابش میرسه خدا نمیگذره ی حق الناسه

خدا جونم مواظب زندگیم باش
من حتی ی بارم شکایتشو پیش خدا نبردم من راضی نییستم ب مرگش اگه این راه ورفتم بخاطر بچم یا درست شه که ...

من دیگه آخراش بریده بودم منم راضی به مرگش نبودم ازخدامیخواستم درست بشه

حالاجالبش اینجاست همه میگن چه شوهرخوبی داشتی حقش مردن نبودنمیدونن که بامن چیکاراکرده بودچه توهین های ...

ان شاءالله بهترین های دنیا و آخرت رو بهت بدن 

خیلیییی شما مهربونید که بخشیدینش واقعا نیاز داشت اون دنیا

استارتر هم خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاءالله خدا مشکلاتت رو حل کنه و شما رو با حضرت اسیه محشور کنه 

عزیزم منم همیشه همینو میگم

والایه بارم توجلوش به خانوادش فحش ندادم.فقط کارم گریه بود،آنقدرگریه میکردم تاسه شب که صبح نمیتونستم چشماموبازکنم،آخرشم که کم کاری تیروییدگرفتم

آخه یه گناهی کرده بودم آره،ولی به هرنازش میرقصیدم توحرفاش نه نمیاوردم .

حالا عذاب اون به کنار اون دیگه گذشت

ببین تو دیگه چه قددددددررررر ثواب بردی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍من که در خودم این همه تحمل نمی بینم

البته مغرور نشی ها زندگی هنوز ادامه داره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍😍😆😆😆

حالا عذاب اون به کنار اون دیگه گذشت ببین تو دیگه چه قددددددررررر ثواب بردی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

میدونم فدات شم ولی به نظرم آدم نبایدبادب باشه جواب طرفوفوری بده 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز