2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 96 پست

من الان کل صورتم کبوده لبم پاره شده هم از داخل هم از بیرون شکمم ضربه خورده کبوده پزشک قانونی فرستادم سونو همه چی خوب بود خداروشکر دست وپام که دیگه هیچی......

خدا جونم مواظب زندگیم باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای وقتی ک از نزدیک از  زندگی دیگران خبر و شناخت ندارید چطور حکم ب طلاق میدید

دقیقا ..والا نمیدونم از سختی زندگی چیزی ندیدن یا فقط درباره زندگی دیگران همچین نظر میدن یا میخوان طرفو بیشتر ناراحت کنن ..استارتر شوهر منم همین طور بود از وقتی ک ازدواج کردیم سر هیچو پوچ وقتی زیاد عصبانی شه کتکم میزنه اصلا توجه نمیکنه ک باردارم ..سر دخترم انقدر کتکم میزد ..خدا ازش نگذره ولی منم شرایط طلاقو نداشتم ..

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

عزیزم

هیچ وقت بهش واقعییت رو نگو

که میخواستم ادبت کنم !!!!

اگر مدتها گذشت....

نرار دستت براش رو بشه که چطور احساساتی داری

گاهی باید ی چیزایی رو برای خودمون نگه داریم

حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی
خوب یعنی اونو مقصر دونستن مدرکی داشتی چه جوری رفتی شکایت کردی میشه بیشتر راهنمایی کنی  یعنی می ...

رفتم پزشکی قانونی.ولی خوب جز چند تا خراش چیزی نبود.اگه رضایت نمیدادم میرفتیم پیش قاضی تا اون حکم صادر کنه.ولی خوب به دو سه بار برسه مطمئنا زندان و جریمه حتمن داره.شاید بار اول قاضی هم بگه رضایت بده ولب بار دوم یا سوم براش حکم صادر میکنن

ب وکیل دخالت بیش از حد نده

نه اون میخواد هرکار کنه میپرسه از بابام امروز گفت میخواین جلو حساب بانکیشو ببندم بابام گفت نه همین دیه رو هم شاید بابام نگیره

دقیقا ..والا نمیدونم از سختی زندگی چیزی ندیدن یا فقط درباره زندگی دیگران همچین نظر میدن یا میخوان طر ...

من نمی خوام طلاق بگیرم.

اخه به همين زودى وكيل و وكيل بازى اگه نميخواهى باهاش ديگه زندگى كنى كاره درستى كردى وگرنه بايد بهش ي ...

اتفاقا یکبار باید جدی برخورد کنه که شوهرش درست بشه.

میگه قبلا هم کتک میزده پس جای هیچ فرصت دادنی نمی مونه

این فقط یه زهر چشمه

وای اونجوری کتکت زد ؟ 

پس چی؟؟؟ی هفته قبلش بهم سر ی چیز بیخود پیله کرد اونم تو ماشین هی میزد تو سرم ی دفعه دستش خورد ب چشم من چشمو گرفتم هیچی نگفتم هی هولم داد با توام با توام که من بیهوش شدم منو برده بود درمانگاه چند ساعت همین طوری بودم تا موقعی که خواستن ازم نوار قلب بگیرن بهوش اومدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز