شوهرم برای چندمین بار کتکم زد اونم تو بارداری قبل بارداری که هیچی.....الان ازش شکایت کردم وکیل گرفتم خونه بابام نمیخوام طلاق بگیرم فقط میخوام ادب شه کسی این شرایطو داشته الان رفتار شوهرش باهاش چطوره؟؟؟؟
من الان کل صورتم کبوده لبم پاره شده هم از داخل هم از بیرون شکمم ضربه خورده کبوده پزشک قانونی فرستادم سونو همه چی خوب بود خداروشکر دست وپام که دیگه هیچی......
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای وقتی ک از نزدیک از زندگی دیگران خبر و شناخت ندارید چطور حکم ب طلاق میدید
دقیقا ..والا نمیدونم از سختی زندگی چیزی ندیدن یا فقط درباره زندگی دیگران همچین نظر میدن یا میخوان طرفو بیشتر ناراحت کنن ..استارتر شوهر منم همین طور بود از وقتی ک ازدواج کردیم سر هیچو پوچ وقتی زیاد عصبانی شه کتکم میزنه اصلا توجه نمیکنه ک باردارم ..سر دخترم انقدر کتکم میزد ..خدا ازش نگذره ولی منم شرایط طلاقو نداشتم ..
یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
خوب یعنی اونو مقصر دونستن مدرکی داشتی چه جوری رفتی شکایت کردی میشه بیشتر راهنمایی کنی یعنی می ...
رفتم پزشکی قانونی.ولی خوب جز چند تا خراش چیزی نبود.اگه رضایت نمیدادم میرفتیم پیش قاضی تا اون حکم صادر کنه.ولی خوب به دو سه بار برسه مطمئنا زندان و جریمه حتمن داره.شاید بار اول قاضی هم بگه رضایت بده ولب بار دوم یا سوم براش حکم صادر میکنن
پس چی؟؟؟ی هفته قبلش بهم سر ی چیز بیخود پیله کرد اونم تو ماشین هی میزد تو سرم ی دفعه دستش خورد ب چشم من چشمو گرفتم هیچی نگفتم هی هولم داد با توام با توام که من بیهوش شدم منو برده بود درمانگاه چند ساعت همین طوری بودم تا موقعی که خواستن ازم نوار قلب بگیرن بهوش اومدم