2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 96 پست
اخه ی مدت خیلی خوب بود

میدونم.اینو ک گفتی یاد بچگی خودم افتادم .وگرنه قصدم زخم زبون نبود .چون خودم یه پدری داشتم ک مدام مامانمو کتک میزد و هنوز ک ۳۲ سالمه فراموش نکردم و روم خیلی تاثیر بد داشته .

ان شالله ک مشکل شما حل میشه چون دیگه همه چی مثل قدیم نیست.میتونی بری مشاور.

من یبار شکایت کردم از پاسگاه که نامه اومد فهمید غلط اضافی کرده وحسابی ترسید تو پاسگاه مشاور باهامون صحبت کرد و ازم خواست این دفعرو رضایت بدم.از اونموقع جرات نداره بگه بالای چشمت ابروعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل گرفتی دیه بگیری دوستش داری نمیتونی طلاق بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من وکیل نگرفتم که فقط دیه بگیرم من از وکیل خواستم ازش تعهد بگیره ومشاور بفرستش 

اون گفت من ازش دیه هم میگیرم که ادب شه

خدا جونم مواظب زندگیم باش
من یبار شکایت کردم از پاسگاه که نامه اومد فهمید غلط اضافی کرده وحسابی ترسید تو پاسگاه مشاور باهامون ...

این درسته که اگه مرد زن رو بزنه و هیچ آثاری از کتک رو بدن زن نباشه شکایت کنه زن 

شکایت زن به جایی نمیرسه؟

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

اخی عزیزم

ایشالله مشکلت حل بشه ولی بنظرم وکیل گرفتن زود بود اخه تو قرار نیس طلاق بگیری

بعداز برگشتنت خدایی نکرده تلافی وکیل گرفتن رو سرت درنیاره  

خدایا امیدم به تو ناامیدم نکن...
شاید شوهرتون درست بشه ولی فکر نکنم  به این زاحتی وکیل گرفتنو فراموش کنه بهتر بود شما که دوسش دا ...

عزیزم اون ی بار تعهد نوشته پیش من وبابام که دیگه نزنه اگه بزنه هر کار من بکنم حق دارم خودش میدونست اگه بزنه باز اینطور میشه با این شرایط من 7/8ماه بازم کتکاشو تحمل کردم اما نشد طاقتم تموم شد اینطور ب نظرم برا اینده خودمو بچه بهتره تکلیف خیلی چیزا معلوم میشه

این درسته که کتک اگه مرد زن بزنه و همیچ آساری از کتک رو بدن زن نباشه شکایت کنه زن به جایی نمیرسه؟

نه منم زیاد آثاری رو بدنم نبود.برعکس دفعه های قبل.ولی به جرم توهین و فحاشیم شکایت کردم.

اخی عزیزم ایشالله مشکلت حل بشه ولی بنظرم وکیل گرفتن زود بود اخه تو قرار نیس طلاق بگیری بعداز برگشت ...

وکیل گرفتم که ادم شه باز میخواد تلافی کنه؟؟؟؟؟؟

نه منم زیاد آثاری رو بدنم نبود.برعکس دفعه های قبل.ولی به جرم توهین و فحاشیم شکایت کردم.

خوب یعنی اونو مقصر دونستن مدرکی داشتی چه جوری رفتی شکایت کردی میشه بیشتر راهنمایی کنی 

یعنی میندازنش زندان یا جریمه میشه مرد؟

psychometrist.ir تست های روانشناسی