2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
امشب عکس پسر خواهرشوهرمو گذاشتم پروفایلم . اون خانوم هم پیام داد و تبریک گفت فکر کرد پسر خودمونه داش ...

سعی کن ردی از اون خانم تو زندگیتون نباشه ,هیچوقت هم راجبش با شوهرت حرف نزن یا از احساسش نسبت به اون نپرس

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم خوب بخون بعد نظر بده خواهشا

مهم نیست من اینقد متلک میشنوم اینا به چشمم نمیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن ردی از اون خانم تو زندگیتون نباشه ,هیچوقت هم راجبش با شوهرت حرف نزن یا از احساسش نسبت به اون ...

خبر مرگم مثلا ادای روشنفکرا رو دراوردم و مثلا طبیعی و منطقی رفتار میکنم ولی کم اوردم .از احساسش که خبر دارم همه خبر دارن برای اولین بار امشب از ته دلم از عقدمون پشیمون شدم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب پس برو خداروشکر کن و دعا کن که تو زندگیش بمونه همین

اونم به نظرم میاد دلش اینوره امشب اولین جمله اش این بود که نوزاد چقدر شبیه باباشه

از روی منطق اومد خودشم گفت همه جوره منم که به درد زندگیش میخورم ...

اخه زمانی که عاشقی منطق سرت نمیشه اگر بخوای به زورم منطقی باشی بعده یه مدت باز میری سره خونه ی اول 

خبر مرگم مثلا ادای روشنفکرا رو دراوردم و مثلا طبیعی و منطقی رفتار میکنم ولی کم اوردم .از احساسش که خ ...

آخی عزیزم ,انشاالله که اشتباه میکنی و حسی در کار نباشه ,زمان همه چیو حل میکنه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
از کجا میشه فهمید؟

از چشماش منو که نگاه میکنه عادیه شیفتگی تو نگاهش نیست

اخه زمانی که عاشقی منطق سرت نمیشه اگر بخوای به زورم منطقی باشی بعده یه مدت باز میری سره خونه ی اول&n ...

دقیقا مثل من که عاشقش بودم تو روی یه طایفه ایستادم تا عقد بستیم

شوهر منم زن داشته قبلا اسمش میاد متنفرم ازش خخخ یت کاربر هست اسمش شیدا خخخخ یاد اون میوفتم

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
آخی عزیزم ,انشاالله که اشتباه میکنی و حسی در کار نباشه ,زمان همه چیو حل میکنه

مثل کف دستم میشناسم شوهرمو . نشستم تو حموم دارم خون گریه میکنم که کسی نفهمه چه مرگمه تا نمک به زخمم نزنن

شوهر منم زن داشته قبلا اسمش میاد متنفرم ازش خخخ یت کاربر هست اسمش شیدا خخخخ یاد اون میوفتم

از عمق وجودم درکت میکنم حالا فکر کن من و نامزد سابقش قبلا دوست بودیم مجبورم حفظ ظاهر کنم

عزی م نقطه ضعف نشون نده من حتی خاهر شوهرام اسم زن قبلیشو میارن میخندم حتی گفتن وای بهترین زن بود منم ادعای روشنفکریم میشه اونموقع در صورتی که خیلی بدم میاد خیلی پستن خانواده شوهرم ولی من کم نیاوردم و اعلام کردم مهم نیست واسم اونام دهنشون سرویس شد که نتونستن منو ناراحت کنن .ولی خب سخته درکت میکنم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢