2777
2789
عنوان

عکس طلا

710 بازدید | 53 پست

بچها شما چقدر طلا دارید؟؟

بنظرتون النگو زیاد خزه؟؟چه مدل النگویی شیکتره؟اصلا النگو زیاد بهتره یا تک دست پهن

اگر النگوی خوشگل یا طلای شیک دارید عکسشو بفرستید واسه خرید ایده بگیرید

خودمم عکس‌ میذارم از طلاهام اگر دوست داشتید و برفرض فخرفروشی تو این گرونی نباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان طلا فروشی تنوع بیشتر تا عکس از بقیه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من چهار تا دارم

از این دستبند النگویی ها

سه تا زرد یه دونه سفید 

نمی‌پسندم چه تک پوش چه النگو 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

دستبندلیوانی ساده بردارمناسبت هابپوش اگ زیاد اهل النگونیستی

بنده خدا داره میگه النگو خزه یا نه اونوقت   شما میگی دستبند لیوانی بندازه؟!؟!😂😂😂😂 اون که خیلی بدتره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من چهار تا دارماز این دستبند النگویی هاسه تا زرد یه دونه سفید نمی‌پسندم چه تک پوش چه النگو

ببخشید میشه بپرسم شغل شما چیه و به نظرتون ۲۴ سالگی دیره ک ادم بره پیام نورر یه رشته ای بخونه بتونه شاغل شه 🥺

اسی جان ببخش سوال متفرقه پرسیدم تو تاپیکت

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

نزدیک ۱۰۰گرم دارم 

النگو ،گوش واره ،دستبند ... من استفاده نمیکنم فقط برای پس انداز میگیرم 

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز