2821
2789
عنوان

عکس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 53 پست
خدا بیشترش کنه عزیزمم

قربونت برم انشالا مال شمام پر برکت باشه براتون

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من النگو دارم نمی اندازم حس زن بزرگ سن بالا میگیرم بنظرم ی دستبند شیک و مدرن بخر

من خودمم النگو‌دوس ندارم ولی چون خرید عقدم بوده تا درشون میارم مادرشوهرم میگه چرا النگوهات ننداختی

نمیدونم چیکار کنم بخدا

بنده خدا داره میگه النگو خزه یا نه اونوقت شما میگی دستبند لیوانی بندازه؟!؟!😂😂😂😂 اون که خیلی بد ...

اسمش لیوانی میگن شما عکساروببین چ طرح های ظریف نازی هستن 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
اسمش لیوانی میگن شما عکساروببین چ طرح های ظریف نازی هستن

دیدم عزیزم 

ولی خیلی بزرگن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مجردی دستبند داشتم الانم میندازمازدواج کردم ۶ تا النگو خریدن وام ازدواجمم دادم طلا

افرین چ زرنگ بدهی نداشتید ک وام ازدواج دادید طلا ؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
ببخشید میشه بپرسم شغل شما چیه و به نظرتون ۲۴ سالگی دیره ک ادم بره پیام نورر یه رشته ای بخونه بتونه ش ...

سلام

من الان خانه دارم

اگر بخاطر اشتغال میخوایید درس بخونید حواستون باشه تا وقتی مدرک تحصیلی رو بگیرید قوانین اشتغال توی اون شغل تغییر نکنه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ببخشید میشه بپرسم شغل شما چیه و به نظرتون ۲۴ سالگی دیره ک ادم بره پیام نورر یه رشته ای بخونه بتونه ش ...

ببخشید از من نپرسیدی ولی گفتم جوابت بدم 

بهترین سن هسی الان 

حتما ادامه تحصیل بده و آینده ات بساز ...یه رشته خوب انتخاب کن فقط‌....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز