2777
2789
عنوان

سند خونه

33 بازدید | 3 پست

هزینه اش چنده؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
با متراژ و موقعیتش قیمتش فرق میکنهولی فکر کنم حدودا هر سند تک برگی نزدیک یک تومن بشه

پس چرا میگن گرفتن سند خیلی گرونه؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پس چرا میگن گرفتن سند خیلی گرونه؟

(:

نمیدونم چرا ننوشتم برات ولی

یادم رفت پایین متنم بگم که این قیمت که من دارم برای شش سال پیشه پس میتونی شش برابرش کنی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز