2777
2789

دوست دارم یه رابطه سالم و درست داشته باشم..

و اینکه این خواستگارهایی ک برام میان خوشم نمیاد و دوس دارم قبل ازدواج با طرف اشنا بشم و کمی بشناسمش..

۱۹ سالمه..میدونم سنم کمه🫠ولی من میگم با طرف اشنا بشم همین حالا واسه ازدواج زوده بنظرم..

چطور میتونم یه شخص خوب پیدا کنم؟

اخه من اینطوریم ک ظاهرا خیلیییی مغرور بنظر میرسم کسی نمیاد سمتم اینو همه میگن😑😂ولی باطنم خیلی اجتماعی و شوخ طبعم!

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خواب عزیزم، تو خواب

پس چطور دخترعمم پسرای خوبیو پیدا میکنه؟

با اینکه فقط قصدش دوستیه..

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

پیدا کردنی نیست حقیقتش عزیزم

چ‌میشه کرد؟

منم مغرورترین دختر دانشکده بودم ولی پیشنهادم زیاد داشتنربطی نداره کسی بخادت میاد جلو

اها درسته..

اها شروع شد 🤗

چی شروع شد :/؟

چ‌میشه کرد؟

جذب کردنیه

تو باید تلاش کنی به بهترین ورژنت تبدیل شی

اونوقت کسی جلوت به طور معجزه آسایی سبز میشه که تو خوابم نمیدیدی

ارتعاش مثبت تو و انرژی های درونی خوبت باعث میشن ادمایی که لیاقتتو دارن وارد زندگیت شن

ارتعاش بد هم بلعکس....

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
چی شروع شد :/؟

هزینه کردن احساسات و عاشق شدن و ترکم کرده و چرا مردا اینجورین و ووو

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
جذب کردنیهتو باید تلاش کنی به بهترین ورژنت تبدیل شیاونوقت کسی جلوت به طور معجزه آسایی سبز میشه که تو ...

از لحاظ اجتماعی و جایگاه شغلی ینی؟

از لحاظ اجتماعی و جایگاه شغلی ینی؟

اینام هست ولی مضمون حرف من از انرژی های مثبت

دوری از هرگونه رفتار غیر اخلاقی و هرچیزی که تورو از خواص انسانیت دور میکنه

خیلیا به این بی توجه شدن امروزه میبینی دیگه...همه به مول و نادیات و شغل رو اوردن و بیخیال باقی شدن...

این خواص انسانی که گفتم خیلی چیزا شاملش میشه ولی یه مورد مثال میزنم

برای مثال خانومی خودش تفکرات جنسی زننده داره اماااا معیارش از یه همسر ایده ال همیشه این بوده که نباید حتی تو گذشته یه همچین خطاهایی کرده باشه....

و این غیر ممکنه

باید پاکسازی کنی روحتو حتی اگه تو گذشته خطایی کردی

تا بتونی با ارتعاش خوب انسان خوبیم جذب کنی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)