2777
2789
عنوان

دلم گرفته

60 بازدید | 3 پست

۱۰ روز دیگه ۱۹سالم میشه 

از سال اسفند ۱۴۰۱ در حال جدایی بودم

ک امسال برج ۸تموم شد همه چی و خوشحالم خداروشکر حالم خوبه دیگه تو  اون جهنم زندگی نمیکنم ولی متاسفانه تاثیرات اون جهنم هنوز روی روح‌وروان و جسمم مونده

بیمار معده عصبی گرفتم فشار عصبی پرخاشگر شدم و قلبم‌ عجیب زخم خورده هرچند الان یکم بهبود پیدا کرد...

ولی دلم گرفته چرا نزاشتنم منم عین دوستام الان نامزد میکردم الان عقد میکردم چرا منو دادن به یکی همسن مادرم (اختلاف سنیش با مادرم ۵سال فقط مادرم ازش بزرگتره)

پ ن کار بزرگاست 

خیلی ناراحتم و‌دلم گرفته من درسته ازدواج کردم قبلا ولی خیلی چیزا تو دلم موند حسرت یه بغل یه تکیه گاه مردونه یه دستای گرم یه گفتن دوست دارم 

خدا لعنتشون کنه 

ولی مهم نیست مهم‌اینه آدم قوی شدم سعی میکنم اینا رو به روی خودم نیارم :)

فقط چیکار کنم ولی خبرهای این دوستامو شنیدم دلم میگیره:)

کم کم خوب میشی.خداروشکر از شرش راحت شدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم درست ۱۹ سالگی جدا شدم 

به اجبار مادرم با یه آدم عوضی ازدواج کردم جدا شدم غم همیشگی تو دلم سنگینی میکنه با اینکه از اون روزها سالها میگذره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم طول می‌کشه تا ریکاوری بشی ولی دوباره عجله نکن وقت زیاد داری برای زندگی نذار برات تصمیم بگیرن دیگه چون زندگیه توست واگر خراب بشه همونجا که خرابش کردن گردن نمیگیرند پس برای خودت زندگی کن و به نظرم کار خوب پیدا کن کار آدم رو از فکر دور می‌کنه وآدم شناسی یادت میده دنبال علایقت برو و باور کن هیچ کس خوشبخت نیس همه دقدقه دارند برای خودشون و فکر منفی اصلا نکن منم سی سالمه اما سرگردان نمی‌دونم چکار میکنم راه درست رو می‌دونم اما مانع‌هایی هست تو زندگیم که نمیتونم عبور کنم ازشون ولی خدا بزرگه 🌹💔♥️