2777
2789
عنوان

لاغری

107 بازدید | 17 پست

سلامم من اومدم باز

بچه ها من میخام تا اسفند ماه وسطاش نهایتا 5تا 7 کیلو کم کنم جوریم هم هستم که نمیتونم ورزش کنم 

چکار کنم کسی برنامه غذایی داره 

راستش یکی از دوستان رفته دکتر تغذیه کم کم سه تا چهارتومن پاش دراومد نمیتونم اینقدر هزینه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میبینی اینایی ک معده عمل میکنن چه زود دوازده کیلو بیست روزه کم میکنن فقط بخاطر نخوردنه ...آقا من میگم کم خوردن کم خوردن ...معده عادت میکنه کوچیک هم میشه

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

کمتر بخورم؟ خیلی شکموام

آره دیگه... باید جلو شکمت رو بگیری دیگه... سیب بخور سیر نگهت میداره... برنامه کالری شمار نصب کن بهت میگه چند کالری باید مصرف کنی تا اون تایمی که میخوای به وزن دلخواهت برسی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چحوریه توضیح میدی راجبش؟

فست یه چیزی شبیه روزه 

۸ ساعت میتونی غذا بخوری 

۱۶ ساعت چیزی جز اب و چای بدون قند یا خرما نمیتونی بخوری که البته تو اون ۸ ساعت هم‌باید مقدار کالری معینی بخوری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز