2777
2789
عنوان

بیاین از حس خوبی خانه داری بگم😊

404 بازدید | 18 پست

امروز رفتم خرید😊 یه دست لیوان دسته دار گرفتم آخه همه لیوان و استکانام فرانسویه دلم نمیومد بندازم دم دستی چندتا لیوان تک از هرکدوم که مونده بود برای دم دست داشتم که اونا رو انداختم رفت. ظرفای دم دست رو که هرکدوم یه رنگ بود گذاشتم تو ماشین همسری برای مسافرت ها و یه دست چینی زرین ۶ نفره داشتم واسه جهازم که برای مهمونای خودمونی بود اونا رو آوردم جلو دست

سفره قدیمی رو انداختم رفت یه سفره شیک خریدم واسه خودمون ۳ تا

ماهی تابه کهنه رو باز دادم به همسری یه دونه نو و جینگیل مینگیل خریدم واسه دم دستی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه سینی خوشگل و جمع و جور گرفتم واسه خودمون قبلی رو کنار انداختم، بطری آب شیشه ای گرفتم واسه یخچال 

ظرفای پلاستیکی فریزری گرفتم واسه داخل فریزر

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک 

منم هر چندوقت اینجوری پاکسازی میکنم 

ولی هیچی مثل اینکه خونه رو برق بندازی بشینی رو مبل چایی بخوری و از تمیزی لذت ببری حال نمیده 😍

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

فقط پولم نرسید قابلمه ها رو عوض کنم 

دستمال قبلی رو انداختم رفت چندتا نو داشتم اونا رو آوردم

به شیشه های گیاه های خشگم واسه دمنوش برچسب زدم که قاطیشون نکنم

عزیزدلممم مبارکت ، خداروشکر یکی از قشنگیای زندگی گفت ، دلم وا شد

خیلی ممنون عزیزم حال خودم خوب شد گفتم به اشتراک بزارم

مبارک منم هر چندوقت اینجوری پاکسازی میکنم ولی هیچی مثل اینکه خونه رو برق بندازی بشینی رو مبل چایی بخ ...

چقدر خوب☺

چای رو که یه ریز دارم میخورم 😅

روز قبلم اومدم کشوها رو خالی کردم لباسایی که کهنه شده بودن یا بذون استفاده انداختم رفت

لوازم آرایشی هایی که تهش مونده بود یا تاریخش گذشته بود انداختم رفت 

یه پوتین داشتم نیاز به تعمیر داشت دلم نمیومد بندازمش دور اونم امروز گذاشتم کنار آشغالی

فردام میخام لوازمای اضافی انباری رو بزارم تو دیوار بفروشم باهاش چیزایی که نیاز دارمو بخرم😊

خسته نباشی عزیزم، الهی زندگیت پر از شادی

خیلی ممنون عزیزم از دعای قشنگت هم چنین