2777
2789

چند روز پیش مهمون داشتیم ۴روز خونمون مونده بودن خیلی خوب بود همچی پذیراییمون عالی بود تا اینکه روز اخر دیدم خالم بدون اینکه بما بگه رفت ظرف برداشت برا خودشون‌کلی غذا کنار گذاشت ببره خونشون باهم خیلی صمیمی هستیم ولی من تعجب کردم

داشتم ب مامانم‌میگفتم‌وا چرا خاله اینجوری کرد؟ولی حواسم نبود و‌خالم‌شنید 😣😣انقدر رفت تو‌خودش از وقتی رفتن خونشون نه خودش نه نه بچه هاش سراغی نگرفتن ازمون نه زنگی نه پیامی خیلی ناراحتم الان فک‌میکننن من خسیسم 😔😔چجوری جمعش کنم این سوتیو؟

♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای جمع کنی بدتر میشه ولش کن اوناهم اگه معرفت داشتن ۴ روز پذیرایی رو به یه حرف نادیده نمیگرفتن

دقیقااااا طرف ۴ روز اومده خورده

بعد طلبکارم میشه 

وای وااااایییی حالم از فامیل جماعت بهمممم میخوره 

فامیلای مام دقیقا همینجوری ان پر رو و همیشه طلبکار

مطمئنی شنید

مامانم داشت میگفت نه اینا عادت دارن برا فرداشون ببرن و یهو دیدیم داره میاد تابلو بازی شد بعد ب مامانم‌گف دخترت ناراحت شده داریم غذا میبریم؟مامانم گفته نه دارید میرید ناراحته 

♥️♥️

بخوای جمع کنی بدتر میشه ولش کن اوناهم اگه معرفت داشتن ۴ روز پذیرایی رو به یه حرف نادیده نمیگرفتن

خیلی ناراحتم ازینکه حالا بعدا بگن دختره چ گدا گشنه بود😔

♥️♥️

اگه خسیس بودی ۴ روز طرف تو خونه تون نمی خورد نمی خوابیدپس اگه طرف قراره فقط بخاطر اون حرفت فک کنه شم ...

دقیقا حرف دلمو زدی 

میگم اصلا من حرفم زشت بوده ولی اون ۴روز و کلا نابود کرد رفت؟

♥️♥️