سلام دوستان من ۴۳ ساله م و دیر ازدواج کردم اگه بخوام مشکلات زندگیم رو بگم چند جلد کتاب میشه . الان نامیدم از همه جا چون شوهرم بچه میخاد منم تخمک خوب ندارم و چاره ای جز تخمک اهدایی ندارم ، کسی هست بخاد تخمک رو اهدا کنه بخدا زندگیم در خطر هم نباشه دیگه زندگی عادی نمیشه . به خاطر خدا هم شده کمکم کنید با اگر شخصی رو میشناسید که بخاد تخمک رو با قیمت مناسب اهدا کنه بهم بگین ممنون میشم .😔😔
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا دارم ولی تعدادش زیاد نیست . این سری رفتم پیش دکتر عارفی بهم داروی آی وی اف داد فقط دو تا تخمک داشتم بعدش گفت نمی ارزه بری تخمک کشی . باید تخمک اهدایی بگیری . همسرم ۴۵ سالشه بیچاره افسردگی گرفته
چرا دارم ولی تعدادش زیاد نیست . این سری رفتم پیش دکتر عارفی بهم داروی آی وی اف داد فقط دو تا تخمک دا ...
افسردگی چرا؟
چند ساله ازدواج کردید؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
فقط منتظرم یک بیعقلی که ۱۵ سالگی ازدواج کرده برای خنک شدن دلش بابت هدر ر۴تن جوونیاش، بیاد بگه اندر مضرات دیر ازدواج کردن!
اونی که میخوای بنویسی اینو... ننویس !
ببین عزیزم منم ذخیرم خیلیییی پایین بود ولی خدا بخواد میشه همینجوری که داری دنبال تخمک اهدایی میگردی ...
بخدا کلی هزینه کردم ابواوست گرفتم ، فرتیل اید گرفتم .Q10 گرفتم ، رویال ژل گرفتم و .... یخچال شده داروخونه دیگه پولش دیگه ندارم بخوام واسه دو تا تخمک هزینه کنم شب و روزم شده گریه . فقط یه آدم مناسب و قابل اعتماد میخام که تخمک اهدا کنه .
من پنج ساله ازدواج کردم خیر سرم خدا یه خواستگار خوب نفرستاد وقتی هم که فرستاد دیگه دیر بود . البته خودم دو سال پیش باردار شدم تو چهارماهگی به دلیل آمپولی که اشتباه زدن بچه م رو از دست دادم