2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 29 پست
من پنج ساله ازدواج کردم خیر سرم خدا یه خواستگار خوب نفرستاد وقتی هم که فرستاد دیگه دیر بود . البته خ ...

آخ... چی بگم از این اشتباهاتتتت...

نمیدونم چی بگم...

کاش شوهرت کنار بیاد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم منم ذخیرم خیلیییی پایین بود ولی خدا بخواد میشه همینجوری که داری دنبال تخمک اهدایی میگردی ...

شما ذخیره‌ات چند بود و چند سالت بود که باردار شدی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من اصالتا ترک میانه ، بدنم دیگه کشش نداره

با یه دکتر خوب مشورت کن شاید با تقویت و مراقبت و یه سری راه حل ها که اون بهت بگه بتونی خودت باردار شی.اگه قطعا نشد اونوقت بعنوان راه خل نهایی بفکر تخمک اهدایی یا حتی رحم جایگزین باش

🩷

خب سن خیلی مهمه

میدونم ولی ذخیره داری q10 رو مرتب بخور ببین من ذخیرم تو ۳۵ سالگی نیم شد شما تو ۴۳ سالگی پس تخمدان شما خیلی بهتره از من.به نظرم تا پیدا شدن تخمک خودتم تلاش کن.باتمام قلبم دعا میکنم نتیجه بگیری

با یه دکتر خوب مشورت کن شاید با تقویت و مراقبت و یه سری راه حل ها که اون بهت بگه بتونی خودت باردار ش ...

یکی قبول کرده بود که تخمک رو اهدا کنه امروز گفت چون آ یو دی دارم میترسم. البته از دکتر پرسیده بودم گفت ربطی نداره . دیدم خودش ته دلش میلرزه دیگه پیگیر نشدم 

یکی قبول کرده بود که تخمک رو اهدا کنه امروز گفت چون آ یو دی دارم میترسم. البته از دکتر پرسیده بودم گ ...

بخاطر همین دردسرها میگم بذارش بعنوان آخرین راه حل

برو پیش یه دکتر خوب و معروف و البته انسان! چک آپ و معاینه شو

🩷

بخاطر همین دردسرها میگم بذارش بعنوان آخرین راه حلبرو پیش یه دکتر خوب و معروف و البته انسان! چک آپ و ...

پیش دکتر سهیلا عارفی رفتم خیلی بداخلاق بود ، رسما نامیدم کرد ، پیش دکتر جمیله جهانبخش رفتم اونم گفت حیفه زمان رو از دست نده اهدایی بگیر 

پیش دکتر سهیلا عارفی رفتم خیلی بداخلاق بود ، رسما نامیدم کرد ، پیش دکتر جمیله جهانبخش رفتم اونم گفت ...

همشهریت نیستم نمیشناسمشون.میدونم از این دکتر به اون دکتر رفتن خیلی انرژی میگیره و استرس و حتی هزینه ولی باز پرس و جو کن ببین کسی تو شرایط مشابهت کجا رفته و جواب گرفته.اگه اون هم نظرش مثه دوتای قبلی بود برای تخمک اهدایی اقدام کن

🩷