2821
2789
عنوان

اورژانسی

133 بازدید | 31 پست

شوهر من بچه نمیخواست من میخواستم الان منصرف شدم تو زبون میگه میحوام اما میخواستم گولش بزنم دیدم بعد از رابطه ک.ا.ن.د.و.مو خالی کرده تو دسشویی بعد انداخته تو سطل اشغال بچه ها راهنماییم کنین ذخیره تخمدانم پایینه باید بچه بیارم 

الان ماچه کمکی میتونیم بکنیم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم دکتر رفتم ازمایش و سونو و پاپ دادم گفت خیلی وقت نداری اقدام کن وشهرمم گوش نمیده منم به این ر ...

کاش راضیش کنی بگو ک اک نیاری هیچوقت نمیتونی بیاری دیگه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به ما چه ؟؟؟ واقعا جای تاسف داره اینارو اینجا میگید هرچیزی متخصص خودشو داره نه که سایت بیای بگی

شما اگه از پستی خوشت نمیاد چرا اصلا ری امشن نشون میدی رد شو برو وقتی دسته بندیش هست ینی مشکلی نداره نمیدونم چرا باید در مورد همه چیز اظهار نظر کنیم خوشت نمیاد نادیده بگیر عزیزم حتما باید انرژی منفیتو بدی؟

خانم شما اول باید باهمسرتون صحبت کنید و متقاعدشون کنید اگرم راضی نشدن سرخود کاری نکنید 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

کاش راضیش کنی بگو ک اک نیاری هیچوقت نمیتونی بیاری دیگه

خیلی باهاش با روش های مختلف صحبت کردم زور قهز منطقی محبت امیز ولی کلا فکر میکنه برای هر تصمیمی همیشه وقت هست ...اینم گفتم زتضی نمیشه 

2823
2791
2779
2792