2821
2789
عنوان

اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 31 پست
باهاش صحبت مردم ذما قبول نمیکنه میگه ۴ ۵ سال دیگه

پس چاره ای نیست دیگه

باید صبر کنید

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خودخواهه یعنی ۱۲سال از ازدواجتون بگذره بشه ۳۶سالت عجب ادمیه

۳ ساله ازدواج کردیم . نمیدونم امادگی روحی نداره یا میپیچوندم . رابطه همسری خوبی داریم .قبلا برام شرط گذاشته بود کتاب بخون لاغر شو ورزش کن بعد اقدام کنیم همه این کارارو کردم  ولی فقط خیلی لاغر نشدم در حد ۱۲ کیلو اما بازم اقدامی نمیکنه 

میترسم صبر کنم و دیگه بچم نشه

عزیزم....

تکلیف شما الان صبر کردنه

اما معلوم نیست که شوهر شما تصمیمش همینجور بمونه

ممکنه همین سال اول بگه من بچه میخوام و به ۵سال نرسه

از من به شما نصیحت یک طرفه و به زور اقدام به بارداری نکنید....مثلا یک جوری وانمود کنید که داری قرص میخوری ولی نخوری!

یا این که کاندوم رو سوراخ کنی

چون بفهمه اصلا خوب نیست

وقتی مردی میگه الان نمیخواد پس هنوز نمیخواد زیر بار این مسئولیت بره ...

دعا کن خواهر جان خدا دلشو نرم کنه اگر روزیتون هست خدا دامنت  رو سبزکنه حتی اگه اقدام هم بکنید بازم همه چی دست خداست از خدا بخواه🌱

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم....تکلیف شما الان صبر کردنهاما معلوم نیست که شوهر شما تصمیمش همینجور بمونهممکنه همین سال اول ب ...

سوراخ کردم حقیقتش فعلا که نشده. انشالله  بقول شما چاره صبر کردنه انشالله که خدا برام بخواد نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم....تکلیف شما الان صبر کردنهاما معلوم نیست که شوهر شما تصمیمش همینجور بمونهممکنه همین سال اول ب ...

مخالف قرصیم هردو وایه همین نمیتونم اسم قرص بیارم فقط امیدم به سوزاخه و یا نرم شدن دلش

بنظر شما سوراخ کردن اشتباهه؟

ببین اگر بفهمه که سوراخ کردی ، و باردار بشی خب ممکنه خیلی از مسئولیت های بچه رو برعهده نگیره چون بهت گفته بوده که نمی‌خواسته!

حالا اگر نفهمه ، و فکر کنه ناخواسته شده دوحالت داره یا دلش نرم میشه و خوشش میاد و باهات همراهی میکنه

یا این که ممکنه بارداری و زایمان و بچه بزرگ کردن تنهات بزاره

کلا خوشبین نیستم به این که کاندوم سوراخ کنی

تازه خدا اگه برات بخواد بدون سوراخ کردن کاندوم هم بهت بچه میده، از خدا بخواه و صبر کن عزیزم میدونم که خیلی سخته توکلت به خدا باشه