2777
2789
عنوان

انتخاب لباس لطفا بیاید کمک

82 بازدید | 11 پست

سلام جمعه مراسم نامزدی خاله شوهرمه خودمونیا دعوتن فقطم خانواده عروس . حالا من باردارم هستم ۷ ماهه یه لباس نخی دخترونه دارم نارنجی خطوط مشکی گورخری داره یقه دلبری و آستینای سه ربع از جلو تا رو زانو از پشت بلندتر با ساپورت اینو بپوشم خوبه یا برم لباس بگیرم ؟؟ چون شکمم بزرگ شده لباس مجلسی زیاد قشنگ نمیشینه بهم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو عکس بده هرچی تصور کردم لباس هاچ زنبور عسل اومد جلو چشام

خونه نیستم 🤣🤣🤣نهههه اونجوری نیس خوشگله لباس مث پرنسسیه منتها از نوع نخی 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

خونه نیستم 🤣🤣🤣نهههه اونجوری نیس خوشگله لباس مث پرنسسیه منتها از نوع نخی

خو اول عکس تهیه کن بعد بپر دختر😅😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ساپورت یکم دیگه از مد رفته باشلوار بپوشش حالا بگ پارچه ای مام پارچع ای یاراسته ببین چی بش میا ...

میگه پیراهنه عروسکیه فک نکنم باشلوار خوب دربیاد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خو عکس بده هرچی تصور کردم لباس هاچ زنبور عسل اومد جلو چشام

عکس فرستادم نمیدونم اومد یا نه همین شکلیه فقط استیناش کوتاهه رنگشم نارنجیه 

عکس فرستادم نمیدونم اومد یا نه همین شکلیه فقط استیناش کوتاهه رنگشم نارنجیه

عکس نیومدن

اهاقشنگه

خب یعنی خوبه برا یه نامزدی خودمونی و خلوت ؟؟ با یه شال مشکی اکلیلی و جوراب رو فرشی