2777
2789

بیایید دورهم تعریف کنید حتی اگر اول راه باشیدم اوکیه از هم دیگه ایده هم میگیریم 

شغلتون چیه توی خونه یا بیرون 

درامدتون چقدره 

چقدر به کستقل بودنتون از لحاظ مالی کمک کرده 

شغلم

سوپرمارکت دارم،درامدم:سرپناهی برای پشه ها

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که معلمم 

ولی زمان دانشجویی برای کمک هزینه هام، پروپوزال تایپ تحقیق انجام می‌دادم 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم انشالله که ترقی پیدا کنی 🎈🤪

ایشالا🫠😘

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که معلمم ولی زمان دانشجویی برای کمک هزینه هام، پروپوزال تایپ تحقیق انجام می‌دادم

موفق باشی عزیزم

منم دارم خیاطی اموزش میبینم و. واقعا شغلی رو انتخاب کردم ک هیچوقت فک نمیکردم بهش علاقه داشته باشم ولی وقتی رفتم تو دلش فهمیدم چقدر علاقه اشو دارم

خیلی دلم میخواد یه هنر داشته باشم تا ازش پول دربیارم ولی روی فروش رو ندارم، البته شاغلم ولی دلم میخواد هنرمند باشم، کلا توی هنر هم بی نظیرم چیکار کنم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خیاطی ۲۰ ساله ولی چند ساله بچه شیر به شیر باعث شد بیرون کار نکنم تو امضام نوشتم فعالیتم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

حالا که جمعتون جمعه، بگید که اگه ۱۰ تومن از طریق عابر بانک کارت به کارت کنم بازم میتونم ۵ تومن از طریق همراه بانک یا همون گوشی به همون کارت مقصد کارت به کارت کنم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.