2777
2789

خانومای خوشگل  من رژیم فستینگ که میگیرم    ۱۵/۹   

دو سه روز اول قشنگ ۱ کیلو کم میکنم   ۲  یا ۳ روز که میگذره دوباره برمیگرده    الان بار چندمه بخاطر این اتفاق رژیم رو قطع میکنم    چرا ؟ کسی تجربه ای داره ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

والا برای من همچین اتفاقی نیوفتاده تاحالا شاید باید فعالیت بندیتو ببری بالا نمیدونم

مرسی از نظرت   قشنگم 🥰 شما چقدر کم کردی ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فستینگ گرفتم دهنم بو میگیره چیکار کنممم :/

قرص خوشبو کننده دهان استفاده میکنم من    

فستینگ اصلا درست نژسا اینکارو نکن مخصوصا اب زیاد خوردن با معده خالی روزه برو الان ببین قشنگ متوجه ش ...

آب نمی‌خورم    چای و دمنوش و اینا  اونم کم 

منم استفاده میکنم اما چون معلم هستم و مرتب حرف میزنم قرص جواب نمیده 🥲

نه اوکیه   منم شغلم طوریه زیاد حرف میزنم     اولا ک۶ نزدیک نیستن   بعدشم  شبها که خونه ام  صبحها تا ساعت ۱۱ نهایت دوتا بخورم 

باید توی دو یاسه ماه نتیجه بگیری اونم راه داره از 14/10شروع میکنی تا16/8از سه روز در هقته حداکثرپنج روز درهفته بعد همه چیز هم میتونی بخوری ویواش یواش مواد قندی و کربوهیدرات مثل نون و برنج رو کم بکن 

.

عالیه آفرین دعا کن منم کم کنم

ایشالله برای تو هم میگیره من واقعا به خودم سخت گرفتم همه چیو خیلی کم میخوردم ولی ساعت ۵ یه چیزی مثل یه لیوان کاهو میخوردم دیگه لب به هیچی جز آب نمیزدم