2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حقوقشون چقدرهارزش داره؟

ارزش چی؟

اگه برای پول میری نرو

من الان دارم تو مدرسه مون کارایی رو رایگان  می کنم که آقای طرح امین پارسال حوصله انجام دادن نداشت با این که حقوق می گرفت

نه من پرورشی نیستمولی معلم هستم

موفق باشید 

از طریق اموزش و پرورش رفتین؟ 

من دوست دارم تو مدرسه مشغول به کار بشم 

ولی حوصله ندارم برا فرهنگیان بخونم نمیدونم چیکار کنم 

به خیاطیم علاقه دارم مغازه و وسایلش روهم دارم نمیدونم کدوم بهتره هردو رو دوست دارم 

برای کنکور فرهنگیان زبان انگلیسی ثبت نام کردم ولی هنوز هیچی نخوندم 

خودمم دانشجوی دانشگاه روزانه شهرمونم رشته مهندسی طبیعت اما همش سر در گمم که چیکار کنم 

احساس پوچی میکنم 

موفق باشید از طریق اموزش و پرورش رفتین؟ من دوست دارم تو مدرسه مشغول به کار بشم ولی حوصله ندارم برا ف ...

بله 

آزمون دادم : ماده ۲۸

من اصلا بلاتکلیف نبودم اونقدر این آزمون کوفتی رو دادم تا قبول شدم تمام سال‌های قبلش هم معلم غیر انتفاعی بودم تدریس رو دوست دارم

شما جای من بودین کدومو انتخاب میکردین؟ به نظرتون کدوم بهتره؟

میکم که باید با دلتون صادق باشید

انصافا توی آموزش و پرورش پولی نیست حقوق یه کارگر از معلم بیشتر هست اگر بحث فقط مالی باشه دور معلمی رو خط بکش درآمد بهترین معلم با درآمد بهترین خیاط بی نهایت متفاوت هست

ببین به کدوم علاقه داری

اعتراف میکنم من اصلا تو زندگی سمت خیاطی نرفتم می دونم خیلی هم کاربردی هست ولی دوست نداشتم ولی شغل خودم رو دوست دارم سختی ها رو هم به جون خریدم

و البته معتقدم یه معلم پرورشی دغدغه مند سختی هاش دو برابر بقیه معلم هاست ولی آدم دغدغه مند و مفید باشه