2789
عنوان

🖤🖤🖤

577 بازدید | 24 پست

https://uupload.ir/view/alireza_azar-_na_nahs_aha0.mp3/

🖤🖤🖤

وقتی خودت در خود گرفتاری ... هر گونه یِ زنجیر یعنی هیچ

تنها به فکر مرگ، وامانده است ... تا خون بهایت را بپردازد

بنشین غروبِ شعر از اینجاست ... از کفش های پشتِ در مانده

در من دو جرعه زندگی مانده ... آن هم نجنبی زود میمیرد

حالا کجا با این همه تندی؟ ... من هر چه کردم با خودم کردم

جانِ علی امروز با من باش ... بنشین برایت چای دم کردم

می گفتم و می گفتم و گفتم ... نشنیدی و نشنیدم و گم شد

در قتل عامی که به پا کردی ... شاید، ولی، اما، اگر مُرده

منصف بمان تو زندگی داری ... ما بین ما کی بیشتر مُرده؟

کی بیشتر از زندگی خسته است ... کی خسته و کمرنگ و دلگیره؟

هر کی به امید نبودن موند ... تو ابتدایِ جاده میمیره

چشم و امیدِ من نبودِ من ... بودن به سبک آدمی مُرده

بازم بگو خانمِ فرمانده ... من قتل عامِ چندمی بودم؟

حالا اگه افتادم از اسبم ... مات از رُخت حیرونِ حیرونم

تا آخرین سرباز می جنگم ... من قول دادم مُرده میمونم

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطی حالش خوبه تلفنی باهاش حرف زدم

خیلیم خوب .

شهرو‌ بهم زد برا چی پس😂

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

فاطی حالش خوبه تلفنی باهاش حرف زدم

یه سوال بپرسم بعد حذف میکنم ، 

چرا به تو بد گفتن ؟ تو مگه چکار کردی؟

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

یه سوال بپرسم بعد حذف میکنم ، چرا به تو بد گفتن ؟ تو مگه چکار کردی؟

حذف نکنی هم مهم نیست

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

باور نکنی😂

از اوننجایی که من خیلی کارها کردم کسی باور نکرد احتمال  میدم  راست. میگه .خودم تجربه کردم حسش رو میدونم سختیاسو از نظر همه قابل درک نیست 

از اوننجایی که من خیلی کارها کردم کسی باور نکرد احتمال میدم راست. میگه .خودم تجربه کردم حسش رو مید ...

دخترا عاقلترن 😂

جواب ندادی که

به من فوش دادن چون بعضیاشون بی دلیل خوششون نمیاد ازم یه عده دیگشون نگران دوستشون بودن منو مقصر میدیدن

به من فوش دادن چون بعضیاشون بی دلیل خوششون نمیاد ازم یه عده دیگشون نگران دوستشون بودن منو مقصر میدید ...

چرا تو ؟