tanharr مدیر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 عنوان کیا از صبح تا حالا هیچی نخوردین | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 42 پست من از استرس و نگرانی از صبح تا حالا یه نصفه لیوان چای فقط خوردم از سردرد سرم داره گیج میره لعنت به همه چی دارم تو اتاقم میلرزم 1403/10/11 | 20:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهرایین عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 8772 بندهههههلعنت ب سنگ کلیه هم درد دارم هم تهوع نمیتونم قرص بخورم ای بابا سنکل بخور منم گاها تهوع میگیرم دلپیچه ابم نمیتونم بخورمرومن قطره سنکل و سیاهدونه ج میده فقط لطف خدا
tanharr مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 حداقل یه چیز شیرین بخور فشارت نیوفته افتاده بابا سرم گیجه
tanharr مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 چرا عزیزم چیشده مگه درس دهم انسانی ام هرروز همینجوری ام هیچی از استرس نمیتونم بخورم فقط موقع خواب به زور مامانم یه کم نون خالی میخورم که نمیرم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 من پس چرا استرس میگیرم ، بیشتر میخورم ؟ کمبود ویتامین بی داری دختر دایی منم هست پرخوری عصبی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
tanharr مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 ول کن بابا چقد جدی گرفتی همه چیزو فردا بلایی سرت اومد اون درس و مدرک نمیاد به دادت برسه وآسه معدل وحشت دارم میترسم معدلم کم شه به خدا شبا نمیتونم بخوابم تا صبح کابوس میبینم
آذرماهی۷۵ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 27641 کمبود ویتامین بی داری دختر دایی منم هست پرخوری عصبی کل ویتامین ب؟ یا مثلا ب ۱۲ و ب ۶ اینا ؟ سلام 🌷
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 درس دهم انسانی ام هرروز همینجوری ام هیچی از استرس نمیتونم بخورم فقط موقع خواب به زور مامانم یه کم نو ... خرما بخور ...اینجور مواقع مویز و اجیل داشته باش میخوای خودت رو داغون کنی عزیزم 😥❣❣❣ روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15548 درس دهم انسانی ام هرروز همینجوری ام هیچی از استرس نمیتونم بخورم فقط موقع خواب به زور مامانم یه کم نو ... عزیزم ارزشش وداره خودت و اینجوری ازپا بندازی؟ دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
ترانهههههههههههههههه عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 8902 الان درسا خیلی سخت شده نسبت به زمان ما یعنی پ چرا ما استرس نداشتیم مامان بابای من از وقت امتحان هم خبر نداشتن آخر سال فقط منتظر کارنامه قبولی بودن خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6484 درس دهم انسانی ام هرروز همینجوری ام هیچی از استرس نمیتونم بخورم فقط موقع خواب به زور مامانم یه کم نو ... به خاطر چی داری خودت رو نابود میکنی
tanharr مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 عزیزم ارزشش وداره خودت و اینجوری ازپا بندازی؟ میخوام سلامتی چیکار کنم اینقدر نگرانم که زیر پتو تو اتاق گرم دارم میلرزم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 کل ویتامین ب؟ یا مثلا ب ۱۲ و ب ۶ اینا ؟ مثلا عذاهایی ک این ویتامین رو دارن بیشتر مصرف کن کلا از خانواده ویتامین ب بخور ک الکی چاق نشی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔