2777
2789
والا من ی چیزی تو ذهنم هست بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه حلال ک صد در صد دروغ نمیگم اما نمیدونم چ ...

همین جا بپرس تا حد امکان راهنمایی میکنم 

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

همین جا بپرس تا حد امکان راهنمایی میکنم

سوالم اینه دلالی ی نوع واسطه گریه ولی من میخام خرید و فروش کنم معامله اما نمیخام تو یه حوزه باشم فقط مثلا یکی میگه دلال ماشینم یا دلال زمین

من میخام هر چیزی رو خاستم بتونم خرید و فروش کنم ولی خب آموزش ندیدم و کلا نمیدونم چطور میشه این کارو کرد

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالم اینه دلالی ی نوع واسطه گریه ولی من میخام خرید و فروش کنم معامله اما نمیخام تو یه حوزه باشم فقط ...

چند سالته و چقد اعتبار داری چقد سرمایه داری خب ی نوع دلالی اینه بدون سرمایه خرید فروش میکنی مث بازار دام ک دام  بقیه رو میبری بازار و میفروشی سهم خودت رو بر میداری یکی هم مث همون خرید و فروش ماشین باید سرمایه از خودت داشته باشی بخری تر تمیز کنی بفروشی  هر کدوم تجربه اش توی محیط کار بدست میاد و اینکه باید حتما شاگردی اون کارو کرده باشی یکی دیگم ک خیلی خوبه دلالی میوه و سبزی و پسته زعفرون ایناست ک میتونی فصل زعفرون بری بخری تمیز کنی نگه داری و بعدا بسته بندی و بفروشی ک اینم سود خوبی داره

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

چند سالته و چقد اعتبار داری چقد سرمایه داری خب ی نوع دلالی اینه بدون سرمایه خرید فروش میکنی مث بازار ...

خب نه من الان چیزی ک میخام اینه دلالی همه چیزی بتونم بکنم

مثلا امروز فرش میخرم میفروشم

فرداش سکه بخرم 

ینی مدام چیز های مختلف کار کنم اینطوری من میخام

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹