2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولش خوبه فقط باید گرگ باشی تو دلالی صداقت نمی‌گم نیست ولی خیلی کمه

من واقعیت ی چیزی تو ذهنم هست یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه میتونید درخاست بدم حرف بزنیم؟

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

دلالی چه کاری  خودرو مسکن مواد غذایی ....

نون خوبی نداره کم کم مسیرتو تغییر میده حتی اگه ملیاردم بشی ولی خیر و خوشی از اون پول نمیبینی یبار با ی تلفن پنجاه تومن اومد حسابم ولی عین همون پول خرج دوا و دکتر شد دیگه گفتم خدایا رزق حلال بده اگه مبتونی حقیقت و بگی بسم الله خوبه و کار خیرم میکنی اگه نه یه ماشین بخوای بخری بزنی تو سرش باز ازاونور ک بخوای بفروشی بگی دست خانوم دکتر بوده نه دنبالش نرو عاقبت خوشی نداره ....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

دلالی چه کاری خودرو مسکن مواد غذایی ....نون خوبی نداره کم کم مسیرتو تغییر میده حتی اگه ملیاردم بشی ...

والا من ی چیزی تو ذهنم هست بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه حلال ک صد در صد دروغ نمیگم اما نمیدونم چیزی ک میخام شدنیه یا نه

میتونم درخاست بدم حرف بزنیم ؟

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹