2777
2789
والا من ی چیزی تو ذهنم هست بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه حلال ک صد در صد دروغ نمیگم اما نمیدونم چ ...

همین جا بپرس تا حد امکان راهنمایی میکنم 

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

همین جا بپرس تا حد امکان راهنمایی میکنم

سوالم اینه دلالی ی نوع واسطه گریه ولی من میخام خرید و فروش کنم معامله اما نمیخام تو یه حوزه باشم فقط مثلا یکی میگه دلال ماشینم یا دلال زمین

من میخام هر چیزی رو خاستم بتونم خرید و فروش کنم ولی خب آموزش ندیدم و کلا نمیدونم چطور میشه این کارو کرد

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوالم اینه دلالی ی نوع واسطه گریه ولی من میخام خرید و فروش کنم معامله اما نمیخام تو یه حوزه باشم فقط ...

چند سالته و چقد اعتبار داری چقد سرمایه داری خب ی نوع دلالی اینه بدون سرمایه خرید فروش میکنی مث بازار دام ک دام  بقیه رو میبری بازار و میفروشی سهم خودت رو بر میداری یکی هم مث همون خرید و فروش ماشین باید سرمایه از خودت داشته باشی بخری تر تمیز کنی بفروشی  هر کدوم تجربه اش توی محیط کار بدست میاد و اینکه باید حتما شاگردی اون کارو کرده باشی یکی دیگم ک خیلی خوبه دلالی میوه و سبزی و پسته زعفرون ایناست ک میتونی فصل زعفرون بری بخری تمیز کنی نگه داری و بعدا بسته بندی و بفروشی ک اینم سود خوبی داره

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

چند سالته و چقد اعتبار داری چقد سرمایه داری خب ی نوع دلالی اینه بدون سرمایه خرید فروش میکنی مث بازار ...

خب نه من الان چیزی ک میخام اینه دلالی همه چیزی بتونم بکنم

مثلا امروز فرش میخرم میفروشم

فرداش سکه بخرم 

ینی مدام چیز های مختلف کار کنم اینطوری من میخام

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹