۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 عنوان ساعت بگیرم برا پارتنرم یا هودی 73 بازدید | 7 پست پولم در حد پونصده حس میکنم ب عودی بیشتر نیاز داره و استفادش میشه تو این فصل ولی بعضیا میگن ساعت بگیر ک موندگار باشه ولی اینم اهل ساعت ماعت نی 1403/10/11 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
warmth عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1711 اول بگو اون تا به الان برات کادو خریده ؟چقدر برات هزینه تا الان کرده ؟چقدر از رابطتت گذشته ؟
warmth عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1711 خوب اشتباه میکنی دلتا الکی حراج نزار برا کسی که جایگاهش مشخص نیست الان حرفما نمیفهمی حقم داری ولی بعدم ...
۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 خوب اشتباه میکنی دلتا الکی حراج نزار برا کسی که جایگاهش مشخص نیست الان حرفما نمیفهمی حقم داری ولی بع ... برام گل گرفت وضعیت مالیش فعلا خوب نیس سربازه و اینکه تو خونواده ای بزرگ شده ک محبت ندیده حتی محبت کلامی ندارن با هم بلد نیستن اینم خودم بهش یاد دادم چطور باهام رفتار کنه الآنم با کادو گرفتن بخشی هدفم اینه ک بهش یاد بدم
warmth عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1711 برام گل گرفت وضعیت مالیش فعلا خوب نیس سربازه و اینکه تو خونواده ای بزرگ شده ک محبت ندیده حتی محبت کل ... کاش مثلا ۱ سال دیگه میومدی ریپ میزدی دوباره برام میگفتی نظرت الانت با گذشته چقدر فرق کرده حالا قراره بگیری هودی بگیر
۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 کاش مثلا ۱ سال دیگه میومدی ریپ میزدی دوباره برام میگفتی نظرت الانت با گذشته چقدر فرق کرده حالا قراره ... خو مثلا براش بگیرم چی میشه ولم میکنه از چشمش میفتم چی واقعن ی هودی باعث چ فاجعه ای میخاد بشه این نه تجربه رابطه داره و نه مهارتش اولین تجربش منم هیچی بلد نیس واقعن من میخام یادش بدم تا حدودی و بهش محبت کنم ب اندازه ی کم
۷۴۶۵۶۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3472 خو مثلا براش بگیرم چی میشه ولم میکنه از چشمش میفتم چی واقعن ی هودی باعث چ فاجعه ای میخاد بشه این نه ... کتاب زنان زیرکم خوندم اما نسخشو واسه همه مردا نمیشه پیچوند درسته من الان استقلال جنبوش و تفریحمو دارم وابستشم نیستم، اگ اون ده بار میگه دوستت دارم من شاید ی بار،. اما میخام ی هدیه بگیرم فقط