2777
2789
عنوان

ساعت بگیرم برا پارتنرم یا هودی

73 بازدید | 7 پست

پولم در حد پونصده 

حس میکنم ب عودی بیشتر نیاز داره و استفادش میشه تو این فصل 

ولی بعضیا میگن ساعت بگیر ک موندگار باشه 

ولی اینم اهل ساعت ماعت نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اشتباه میکنی دلتا الکی حراج نزار برا کسی که جایگاهش مشخص نیست الان حرفما نمیفهمی حقم داری ولی بع ...

برام گل گرفت 

وضعیت مالیش فعلا خوب نیس سربازه 

و اینکه تو خونواده ای بزرگ شده ک محبت ندیده حتی محبت کلامی ندارن با هم بلد نیستن 

اینم خودم بهش یاد دادم چطور باهام رفتار کنه الآنم با کادو گرفتن بخشی هدفم اینه ک بهش یاد بدم 

برام گل گرفت وضعیت مالیش فعلا خوب نیس سربازه و اینکه تو خونواده ای بزرگ شده ک محبت ندیده حتی محبت کل ...

کاش مثلا ۱ سال دیگه میومدی ریپ میزدی دوباره برام میگفتی نظرت الانت با گذشته چقدر فرق کرده 

حالا قراره بگیری هودی بگیر 

کاش مثلا ۱ سال دیگه میومدی ریپ میزدی دوباره برام میگفتی نظرت الانت با گذشته چقدر فرق کرده حالا قراره ...

خو مثلا براش بگیرم چی میشه ولم می‌کنه از چشمش میفتم چی واقعن ی هودی باعث چ فاجعه ای میخاد بشه 

این نه تجربه رابطه داره و نه مهارتش اولین تجربش منم هیچی بلد نیس واقعن من میخام یادش بدم تا حدودی و بهش محبت کنم ب اندازه ی کم 

خو مثلا براش بگیرم چی میشه ولم می‌کنه از چشمش میفتم چی واقعن ی هودی باعث چ فاجعه ای میخاد بشه این نه ...

کتاب زنان زیرکم خوندم اما نسخشو واسه همه مردا نمیشه پیچوند 

درسته من الان استقلال جنبوش و تفریحمو دارم وابستشم نیستم، اگ اون ده بار میگه دوستت دارم من شاید ی بار،. اما میخام ی هدیه بگیرم فقط