2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دخترجان پیش دعا نویس میری بلایی سرت میاره خودت به خودت رحم کن.یعنی چی دختر نیستم این چرت و پرتا چیه برو پیش یه دکتر زنان بگو میخوام بدونم پ ر ده بکارتم از چه نوعی هست؟ بعدشم شما باید بری پیش روانپزشک خوب اون دارو میده دیگه خواب بختک نمی بینی 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

وایییییییی من فکر نمی‌کردم همزاد و جن آنقدر قوی باشن بعد می‌شنیدم داستان های اینطوری رو ولی فکر میکر ...

هر جا فکرشو بکنی رفت

رفت بین الحرمین

امام رضا

مثلا میرفت پیش بزرگترین دعانویسا..تا وقتی می دیدن دستمو سریع فرار میکردن و ما رو می نداختن بیرون

منم باهاش بودم

چند وقت نصف شب یهو دستمو وسط خیابون می دیدیم

یا چندماه رو مخش بود خودکشی کنه

قران بزاری واویلا میشه

وقت اذان هم که چشاش سفید و وحشتناک میشن

ولی راستش دماوند نرفته

چون راهمون دوره

نمیتونه بره😥

اگه دختر نبودم چیکار کنم؟

ببین تو دختر هستی این دروغه. مگه اینکه دعانویس بیهوشت کرده باهات کاری کرده باشه کم نیستن از این دعا نویسا 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

ببین یه آشنایی تعریف میکرد میگفت دوستم همیشه از گوشه اتاق همیشه یه چیزی می اومد خفه اش میکرد بختک می افتاد روش روانپزشک رفت خوب شد. روانپزشک سمت سهروردی بود متاسفانه اسم دکتر یادم نیست 

بنظرتون این چیزا وجود داره؟من یمدت پیش شارژم گم شد شب گوشیمو از برق کشیدم صب گم شد که رف دیگه پیدام نشد🙁

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

اسی من خودم استرس و حال روحیم خوب نباشه شب ساعت ۳به بعد بخوام خواب بختک میبینم اینا عادیه . مشکل روحی داری ؟یا ناراحتی داری تو زندگیت ؟

فک کنم همزاد شارژر نداشت برد باخودشحلالش😂

بخدا نفهمیدم چیشد😂😂اخه بجز من مامانم و بابام کسی هم خونه نیست.کسی ام اون مدت نیومد خونه ما

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

هر جا فکرشو بکنی رفترفت بین الحرمینامام رضامثلا میرفت پیش بزرگترین دعانویسا..تا وقتی می دیدن دستمو س ...

خوب من شمارشو بهت میدم زنگ بزن از پشت تلفن بهش بگو اونطوری فرار نمیکنن حداقل بعد راضی کن 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن