2821
2789
اولی گفت همزاد شیطانی داری باهات رابطه داشته و مانع ازدواجت میشه و اینکه علاوه بر اون ی نفر برات دعا ...

گفت باید باهات رابطه داشته باشه تا بتونه یکاری کنه همزاد دست از سرت برداره؟ این بود خاسته اولی؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اهاا نمیدونی من از کجا سفارش بدم نمازش چی بود از گوگل خوندی یا روش نوشته بود

نه نمازشو خودشون میخوننن سفارش ک دادی پول نمازم میگیرن 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

دختر نیستی نه اینکه رفته پ رو زده نهولی دروغ چرا آره رابطه هم میکنندوستم صبح بیدار میشد‌.میدید لختهب ...

پیز چیه الان اسی چیکار کنه بنظرت

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

دقیقل

این اصلا قبول نکنن تو گوگل یه آقا بود درمورد همچین ادمایی توضیح میداد سایتشو پیدا کنم خیلی خوب 

اصلا نرو سمتش بدتر می‌کنه باهات حرفش کاملا دروغه

😂😂چیز منظورم

خو نه بگو‌ مدفوع ؟ یعنی الان رفیقت خوب خوب شد؟؟؟😳

چجوری تو تشخیص دادی نداری؟؟.باید دکتر ببینهمگه میشه ادم بتونه خودش چک کنه؟

به دعانویسه گفتم چرا میگی ندارم از کجا میگی 

بعد گفت برو خودتو نگاه کن اگ ب.از باشه یعنی نداری 

نمیدونم بخدا

نه نمازشو خودشون میخوننن سفارش ک دادی پول نمازم میگیرن

خو از کجا سفارش بدیم حالا😂

یه حرز هست برای دفع موجودات شیطانیاسمش حرز ابی دجانه اساون برا تو خوبهتو گوگل راجبعش بخونو پیگیر باش ...

هنننن

خو نه بگو‌ مدفوع ؟ یعنی الان رفیقت خوب خوب شد؟؟؟😳

نه مدفوع نه

چیز نجس یعنی یه زن رفته با یه دعانویس س...ک...س کرده و درمقابلش ازش خواسته که برا رفیقم جادو انجام بده

اونم قبول کرده

برو اطمینان دوتا براش انجام دادن...یکی هم زیر یه قبر برلش دفن کردن

نه گلم رفیق بدبختم تا الان هنوز توب نشده

از مریضی روحی بگیر تا جسمی

اون همزادش هم اینقد قویه که رفته دوتای دیگه رو اورده که برن تو جلد دوستم

نه مدفوع نهچیز نجس یعنی یه زن رفته با یه دعانویس س...ک...س کرده و درمقابلش ازش خواسته که برا رفیقم ج ...

وایییییییی من فکر نمی‌کردم همزاد و جن آنقدر قوی باشن بعد می‌شنیدم داستان های اینطوری رو ولی فکر میکردم ساختگیه دوستت می‌تونه بره دماوند من ینفر میشناسم میگن کارش خوبه شمارشو بهت بدم؟