2821
2789

اینه

انگار  جهانیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مسلمونه بعد اذیت میکنه😂😑

اره تو رو اذیت میکنه ولی خداروقبول داره 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

پس همزاد مسلمون هستن با قرآن اذیت نمیشن

همزاد مسلمان هییچوقت تاکید میکنم هیچوقت اذیت نمیکنه

اصلا سمت آدما نمیان

ایشون همزادش شیطانیه ولی هنوز زیاد قوی نیست

یعنی خود دختره فعلا قویه و اون مسلط نشده بهش

همزاد مسلمان هییچوقت تاکید میکنم هیچوقت اذیت نمیکنهاصلا سمت آدما نمیانایشون همزادش شیطانیه ولی هنوز ...

خیلی اذیت میکنه 

اینکه گفتن رابطه هم باهام داشته و دختر نیستم خیلی منو میترسونه

همزاد مسلمان هییچوقت تاکید میکنم هیچوقت اذیت نمیکنهاصلا سمت آدما نمیانایشون همزادش شیطانیه ولی هنوز ...

خوب ببین بهش تجاوز کرده حالا ما کاری به مسلمون بودن و نبودنش نداریم چون سودی که واسمون نداره فقط باید یکاری کنیم از اسی دک شه بره

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خب برم چی بگم؟ بعد اگه نبودم چه خاکی بریزم؟

دختر برو مطمعن بشی بقیشو یکاری میکنیم

اولی چی گفت دومی چی گفت

اولی گفت همزاد شیطانی داری باهات رابطه داشته و مانع ازدواجت میشه و اینکه علاوه بر اون ی نفر برات دعا گرفته ک ازدواج نکنی 

جفتم میتونم برات درست کنم(ازم چیز حرام خواست منم قبول نکردم)

دومی زن بود گفت همزاد شیطانی داری که مانع همه کارات میشه

خیلی اذیت میکنه اینکه گفتن رابطه هم باهام داشته و دختر نیستم خیلی منو میترسونه

دختر نیستی نه اینکه رفته پ رو زده نه

ولی دروغ چرا 

آره رابطه هم میکنن

دوستم صبح بیدار میشد‌.میدید لخته

بیچاره خییلی اذیته ولی خوب اون براش درست کردن با یه پیز نجس 

ولی تو خوبه

فعلا مسلط نشده بهت