2777
2789

خانمای گل 

من دنبال لباس مجلسی پوشیده میگردم اگه پیچ یا کانال معتبر دارین ممنون میشم لطف کنید 

و کفش 

دنبال چی میگردی؟

میشه منو بلایکی اسی😁

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا پیج دارم ولی خب تا اونجایی که میدونم لباساشون زیاد پوشیده نیستن. اگر میخوای بگو بهت بگم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حالا اگه میشه لطف کنید❤😘

coral_ wear

papillony

sanaz.fashionhouse 

می تونی ازشون ایده بگیری و بدی مزون برات پوشیده ترش رو بدوزه🩷

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

کسی نمیاد بگه که😁

بازم مرسی😍😂

فقط اگه میشه میتونی منو راهنمایی کنی

تازه امضاتو دیدم

چقدر خوندی؟ کِی قبول شدی؟ معدلت چقدر بود؟ کجا قبول شدی؟ توصیه ات به من چیه؟ خیلی ناامیدممم😭😂

ببخش زیاد شدن😂😂😂

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بازم مرسی😍😂فقط اگه میشه میتونی منو راهنمایی کنیتازه امضاتو دیدمچقدر خوندی؟ کِی قبول شدی؟ معدلت چقد ...

زیاد خوندم 

از تابستون ورودی به یازدهم 

سال اولم بود که قبول شدم 

معدل نهاییم۱۹.۶۲ بود 

رتبه ام ۹۰۰ منطقه دو 

توصیه م اینه که درس بخون😂😁 

سوال دیگه؟

دنبال چی میگردی؟

زیاد خوندم از تابستون ورودی به یازدهم سال اولم بود که قبول شدم معدل نهاییم۱۹.۶۲ بود رتبه ام ۹۰۰ منطق ...

مرسیی عزیزدلم😍😂

پایه دهمتون قوی بوده؟ کجا قبول شدین؟

مرسیی عزیزدلم😍😂پایه دهمتون قوی بوده؟ کجا قبول شدین؟

بله عزیزم 

من پزشکی دولتی شیراز و اصفهان و ...هم میاوردم ولی اولویت شهر خودم بود 

فقط دولتی تهران هارو نمیاوردم

دنبال چی میگردی؟