2777
2789
عنوان

اگه خدا رو قبول داری یه دقیقه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 28 پست
سیع میکنم ولی با این حس بی عرضه بودن و عقب افتادن چیکار کنم

مطمئنی حست از کمال گرایی نشئت نمیگیره ؟

چرا حس میکنی توانایی نداری و به قول خودتون عقب افتادید ؟

هدفی داشتی که بهش نرسیدی ؟

۲۰ سالگی اوج جوونیه دختر جان و از هیچ کاری عقب نیفتادی 

این فقط تفکرت هست 

بنطرم بهتره با روانشناس صحبت کنی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نکته رو همیشه رعایت کن خواستی حرفیرو به کسی بگی حتما قبلش چند ثانیه در مورد عواقبش و اینکه اگر ا ...

این کار کردم

و نفهمیدم ممکنه بعدش چی بشه 

راستش اصلا نمی تونم حدس بزنم بعدش رو

سیع میکنم ولی با این حس بی عرضه بودن و عقب افتادن چیکار کنم

بازم میگم تو بی عرضه نیستی 💜🤣چون تو بهترینی بهت میگن بی عرضه یکم اعتماد بنفس داشته باش مثلاً میگن خورشت درست کن تو نمک میزنی ولی اونا میگن نه نزن شور میشه ولی تو میزنی این میشه تجربه 😐خیلی مثال بی مزه ای بود می‌دونم🤣🤣🤣

مطمئنی حست از کمال گرایی نشئت نمیگیره ؟چرا حس میکنی توانایی نداری و به قول خودتون عقب افتادید ؟هدفی ...

مرسی عزیزم خیلی زیبا گفتی

بله اوج جوونی هست ولی همه میگن با دختر بچه های ۱۲ ساله مو نمیزنم 

راست میگن افکار مثل دوران کودکی هست

اون حس مسئولیت پذیری بلوغ انگار در من ایجا نشده

[QUOTE=366466712]این کار کردم و نفهمیدم ممکنه بعدش چی بشه  راستش اصلا نمی تونم حدس بزنم بعدش رو[/QUOTE

بعدش میشه این که مپکنهراونی که نباید حرفتو میفهمه و بعد ممکنه برات بد بشه .

در واقع حرفم یعنی این زیاد حرفای دلتو با کسی نگو 

اصلا حرف نمی زنم سیع میکنم سر دربیارم از حرفای بقیه ولی عزیزم هیچی نمی فهممنمی دونم اسکلم یا چیهم سن ...

منم دوستام خیلی در اومده هستن یا دخترخاله ام چون خیلی معاشرت دارن بیرون میرن تقریبا منم مثل شما خیلی بسته هستم بیخی هر جور خودت راحتی باش 

ولی میخوایی روابط عمومی داشته باشی از باشگاه کلاسی چیزی شروع کن دوست جدید پیدا می‌کنی 

[QUOTE=366466712]این کار کردم و نفهمیدم ممکنه بعدش چی بشه راستش اصلا نمی تونم حدس بزنم بعدش رو[/QUO ...

نمیگم 

اینقدر ساکتم بقیه میشنن واسه من درد دل هاشون رو میگن

یه جورایی سنگ صبورم 

منم دوستام خیلی در اومده هستن یا دخترخاله ام چون خیلی معاشرت دارن بیرون میرن تقریبا منم مثل شما خیلی ...

من اون حس مسئولیت پذیری  و بلوغ اینکه نترسم اینا همه اصلا در من وجود نداره

همه ی همسن هام تو فامیل شغل خوب رشته خوب اون موقع من

همه منطقی من عین بچه ها

چه جوری بزرگ فکر کنم و بزرگ بشم؟

من اون حس مسئولیت پذیری و بلوغ اینکه نترسم اینا همه اصلا در من وجود ندارههمه ی همسن هام تو فامیل شغ ...

عزیزم تو یه کلاسی چیزی ثبت نام کن دیگه اصلا پیدات نمیشه اینورها مگه همه بزرگ بزرگ فکر میکنن 🤣