2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کردم چون قلب تشکیل نشده بود اونجوری درد نداره نترس

انتخابیه؟

یا باید دکتر بگه؟

من دردشو نمیتونم تحمل کنم میمیرم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
انتخابیه؟یا باید دکتر بگه؟من دردشو نمیتونم تحمل کنم میمیرم

از من بدتر نیستی که جرات ندارم ی قرص بخورم از ترس اینکه بمیرم فوبیا دارم درد نداره بیهوشیه نترس ‌ دکتر قرص گذاشت زیر زبونم شیاف نیافتاد مجبور به کورتاژ شدم . چند هفته ای

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
از من بدتر نیستی که جرات ندارم ی قرص بخورم از ترس اینکه بمیرم فوبیا دارم درد نداره بیهوشیه نترس ‌ دک ...

۶ هفته و خرده ای جنین 

ولی ده هفته باردارم

انتخابیه کورتاژ؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
یعنی اجباریه قرص؟

البته قرص و تو ماههای پایین میدن،اره چندتا قرص تو فواصل منظم میدن اگه سقط نشدو نیافتاد به خونریزی باید کورتاژ کنه،ولی اگه به خونریزی افتادیه ظرف بهت میدن که هروقت روفتی دستشویی زیرت بگیری بقایا معلوم باشه کورتاژ نکنن

۶ هفته و خرده ای جنین ولی ده هفته باردارمانتخابیه کورتاژ؟

نه عزیزم اول قرص شیاف بد کورتاژ خود دکتر باید تشخیص بده . اگه سن جنین زیاد باشه دیگه با قرص نشه دیگه کورتاژ . ولی اختیاری نیس دکتر باید بگه عزیزم . به نظر من کورتاژ خیلی بهتر از قرص چون واقعا درد زایمان داره 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹