2777
2789

من پسرم داشت از نوع شدیدش هم بود. دوبار. عمل شد یکی شش ماهگی یکی یک سالگی الان یکسال و نیمشه ظاهرش خیلی خوب شده باید ببرمش دکتر. ببینه بعد. شش ماه ولی گفت دیگه نمیخواد.عملش هم از. ۶ماهگی انجام میدن عمل شش ماهگیشهیلی خوب بود چون. موچیک بود. ما بیکارستلن خصوصی رفتیم یک شب نگهمون داشتن اذییت نکرد. بچم اصلا تا یک هفته هم سوند. داشت عمل دومش چون فهمیده تر. شده بود. اذییتم کرد از. پرستارها میترسید. بعد. عمل و همه اش گریه میکرد ولی جون سبک بود. عملش شب نگهمون نداشتن و. اونم تا سه چهر. روز. سوند. داشت.من اصفهان بودم دکترش فوق ارلوژی اطفال بودن دکتر. علیزاده کارش خیلی خوب بود باید. حتما یه دکتر. ماهر. این عمل رو. انجام بده نه هر. دکتری

من پسرم داشت از نوع شدیدش هم بود. دوبار. عمل شد یکی شش ماهگی یکی یک سالگی الان یکسال و نیمشه ظاهرش خ ...

واسه من پسرم سه ماه و پنج روزشه .

بیهوش کردن ؟ چند ساعت عمل طول کشید؟

بعد عمل اول درد داشت خیلی گریه کرد؟ سوندش ازیتش نمی کنه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیمارستان الزهرا هم که بیمارستان تامیین اجتماعی و. آموزشیه انجام میداد ولی گفت من نظارت میکنم اونجا و. عمل دست دانشحوهامه یه مریض هم داشت مال اونجا بود. بیشتر. از. یه شب نگهش داشته بودن سوندی هم که به بچه زده بودن از. این سوندهای بزرگونه بود. بیجاره جابه جا شده بود اومده بود. درستش کنه ولی خوب مملکتمون همینه باید پول بدی تا راحت باشی سوندی که به پسر من زدن سوند خیلی ظریف و. کوچیکی بود. که سرش تو پوشک باز. میشد. یعنی اصلا معلوم نبود. سوند. داره و راحت بود. خیلی

واسه من پسرم سه ماه و پنج روزشه . بیهوش کردن ؟ چند ساعت عمل طول کشید؟ بعد عمل اول درد داشت خی ...

من چهر ماه و نیمگی بردم نشونش دادم بچه رو تو. هم زود. ببر. چون عملش تو شش ماهگی خیلی راحت تر. بود. اصلا نمیفهمید. بسته به شدتش داره ساعت عملش مال پسر. من شدید بود. عمل اولش ۳ساعت طول کشید. با بیهوشی کامل انجام میشه بعد. عمل پسر. من تو عمل شش ماهگیش خیلی خوب بود. تا دو. ساعت خواب بثد. بعد شیرش دادم تا صبح شیرخورد. و. خوابید. نمیفهمید چیزی بهشون مسکن میزنن و. تو خونه هم شربت پروفن میدادم اصلا اذییت نکزد. عمل یکسالگیش هم چون. میفهمید. دیگه از. پرستارها میترسید. میومدن تو اتاق گریه میکرد بعد. که مرخص شدیم شنگول شد

بستگی داره چه نوع هیپوسپادیاس باشه شکل ظاهریش کاملا متفاوته؟

اگه اینطوره شدید محسوب میشه ومعمولا سه تا عمل انجام میشه که عمل اول ساده ترینش هست اما عمل دوم خیلی سخته و مراقبت زیاد میخاد ضمن اینکه بیقراری بچه بیشتر هست

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
من چهر ماه و نیمگی بردم نشونش دادم بچه رو تو. هم زود. ببر. چون عملش تو شش ماهگی خیلی راحت تر. بود. ا ...

پس خیلی عمل ترسناکی نیست

ابن ماه می برمش من تهرانم می برمش پیش دکتر جواد غروبی

بیهوش می کنن خطرناک نیست؟

من تحمل یه واکسن زدنشو ندارم خیلی استرس دارم

برای پدر. مادر. خیلی سخت تره به نظرم چون بچه اصلا نمیفهمه فقط به نظر من قسمت رگ گرفتن برای سرم اذییت میشن من برای عمل اولش تنها همه کارهاش رو. قبول کردم از. صبح رفتم بیمارستان خودم بچه رو دادم اتاق عمل البته شوهرمم بود. ولی از. شدت غصه و. ناراحتی ویروس بدی تو بیمارستان گرفتم شبش داشتم میمردم ولی برای عمل دومش صبح خودم نرفتم بچه رو با مامانم و. شوهرم فرستادم چون. شیر. نباید. بخوره هی گریه میکرد. من رو میدید. اصلا تحمل نمیتونستم بکنم بعد. که رفت تو. اتاق عمل من رفتم بیمارستان خیلی بهتر. بود

برای پدر. مادر. خیلی سخت تره به نظرم چون بچه اصلا نمیفهمه فقط به نظر من قسمت رگ گرفتن برای سرم اذییت ...

من تحمل دیدن گریه اش و ندارم حالم بد می شه 

.باباش هم فوبیای سوزن داره از امپول می ترسه منم که دلشو ندارم 

من تحمل دیدن گریه اش و ندارم حالم بد می شه  .باباش هم فوبیای سوزن داره از امپول می ترسه منم که ...

دیگه باید. تحمل کرد عزیزم چاره چیه نگران نباش از. اطرافیانت اگر. میتونی کمک بگیر

من تحمل دیدن گریه اش و ندارم حالم بد می شه  .باباش هم فوبیای سوزن داره از امپول می ترسه منم که ...

عزیزم خیلی برای پسرت دعا می کنم فقط به سوال دارم شرمنده عزیزم تو دوران بارداری این موضوع رو فهمیدی؟یعنی تو سونو معلوم شد؟دلیلشو نگفتن دکترا؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من