2777
2789
بیمارستان خصوصی چقدر دفعه اول هزینه کردین؟

دفعه اول چون عملش سنگین بود. فکر کنم پنج و خورده ای شد البته من اتاق خصوصی هم گرفتم ما بیمه تکمیلی بودیم عزیزم آزاد نبود هیچیپول خودمون. ندادیم

عزیزم خیلی برای پسرت دعا می کنم فقط به سوال دارم شرمنده عزیزم تو دوران بارداری این موضوع رو فهمیدی؟ی ...

نه تو‌بارداری نفهمیدم

اما تو بارداریم خییییلی حرص و جوش خوردم خیلی گریه می کردم بارداری خیلی بدی داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تو‌بارداری نفهمیدم اما تو بارداریم خییییلی حرص و جوش خوردم خیلی گریه می کردم بارداری خیلی بدی دا ...

قرص خاصی هم خوردی در بارداری؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

می دونی چرا می پرسم همش در حال تحقیقم .من سه سال پیش تو هفته پایین بارداری فهمیدم اتساع مثانه جنین و هیدرونفروز شدید کلیه و مشکوک به هیپوسم بود که در نهایت سقط شد همش در حال تحقیقم که علتش چیه من خیلی داغون بود حال وحشتناک داشتم و قرص زیاد می خوردم می گم یعنی ارونه😢😢

می دونی چرا می پرسم همش در حال تحقیقم .من سه سال پیش تو هفته پایین بارداری فهمیدم اتساع مثانه جنین و ...

من مال تجویز بی مورد قرص دوفاستون بود به مدت. پنج هفته میخوردم از. پنج هفتگی تا ده هفتگی دکتر. خودم امریکا بود. رفتم پیش یه دکتر. آشغال اونم بی مورد. بهم این قرص رو داد. چون. من نه لکه بینی داشتم نه بچم تو. سنو. پایین بود. بهش گفتم چرا میدی این قرص رو گفت برای رشد. بهتر. جنین به همه میدم خدا لعنتش کنه همون باعث شد چون دکتر پسرمگفت اگر. سطح پروژسترون تو. بارداری خیلی زیاد بشه میتونه باعثش بشه بی دلیل که قرص میدن اینجوری میشه دیگه

نه تو‌بارداری نفهمیدم اما تو بارداریم خییییلی حرص و جوش خوردم خیلی گریه می کردم بارداری خیلی بدی دا ...

اصلا نگران نباش پیش دکتر خوب ببرش عملش میگذره باید. قوی باشی مطمئن باش همه چی خوب پیش میره این یه عمل شایعه و. کلا زیاده این مورد تو بچه ها

من مال تجویز بی مورد قرص دوفاستون بود به مدت. پنج هفته میخوردم از. پنج هفتگی تا ده هفتگی دکتر. خودم ...

ممنون عزیزم ولی اولین باره میشنوم تو بارداری دوفاستون دادن بهت تو ءمریکا دادن؟عجب دکتر نادونی.

ممنون عزیزم ولی اولین باره میشنوم تو بارداری دوفاستون دادن بهت تو ءمریکا دادن؟عجب دکتر نادونی.

نه عزیزم تو ایران دکتر. خودم امریکا بودن رفتم پیش یه دکتر. دیکه تا دکتر. خودم که بیان پیش ایشون میرفتم